Kræftramte Haller skabte rørende scener med hovedstødsmål på World Cancer Day

Sebastien Haller fejrer sin scoring med Jude Bellingham
Sebastien Haller fejrer sin scoring med Jude BellinghamAFP
Sebastian Haller scorede sit første mål efter at være blevet behandlet for testikel-kræft, da Borussia Dortmund fortsatte deres sejrs-stime i 2023 ved at vinde 5-1 på hjemmebane mod Freiburg

Hallers scoring var så meget mere speciel, at den fandt sted på på World Cancer Day. En dag, hvor man sætter fokus på kræft verdenen over.

Haller scorede til 3-1 efter 51 minutter, hvor han satte pandebrasken på et hjørne fra Raphaël Guerreiro.

De to hold lå helt lige i toppen af den tyske Bundesliga inden dagens opgør – begge med 34 point i 18 kampe. Men Freiburg fik en ualmindelig skidt start på kampen, da Kilian Sedillia inden for de første 17 minutter fik tildelt to gule kort og måtte tidligt i bad.

Stillingen i Bundesligaen
Stillingen i BundesligaenOpta by Stats Perform

Det udnyttede Dortmund til at bringe sig i spidsen ved Nico Schlotterbeck, mens til trods for 'en mand færre på banen lykkedes det alligevel Freiburg at udligne inden pausen.

Efter pausen var der dog ingen tvivl om udfaldet, da scoringer fra Karim Adeyemi, Haller, Julian Brandt og Giovanni Reyna fik det til at koge på Signal Iduna Park, hvor tiskuerne kunne glæde sig over Borussia's fjerde sejr i træk siden genstarten på Bundesligaen efter VM-slutrunden.