Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Krickau skamroser danske profiler efter flot start på Bundesligaen

Krickau og Flensburg-Handewitt har fået en flot start på sæsonen
Krickau og Flensburg-Handewitt har fået en flot start på sæsonenProfimedia/ČTK / DPA / Tom Weller
Med en sejr på 42-28 over Erlangen og 39-25 i Stuttgart har Flensburg-Handewiit fået en perfekt start på sæsonen og den gode start blev fulgt med endnu en sejr på 37-32 over Frisch auf Göppingen selv om man var bagud med fire mål ved halvleg.

Bagefter erklærede træner Nicolej Krickau sig særdeles godt tilfreds med en række af sine danske profiler på holdet.

"Frisch Auf var meget gode i forsvaret og agerede meget mere aggressivt i 6-0-forsvaret end forventet. Det var en kombination af velfortjent belønning for deres arbejde og vores fejl i angrebet, at vi kom bagud," forklarer Nicolej Krickau på klubbens hjemmeside.

Flensburg fik dog udlignet til 9-9 og ved pausen var stillingen 15-15. "Efter den svære start fandt vi roen, men havde aldrig en følelse af flow i første halvleg," sagde Krickau og tilføjede: "Vi skulle udvise tålmodighed og gik ind til anden halvleg med en masse energi."

I anden halvleg satte Flensburg for alvor turbo på kedlerne og satte sig på modstanderen. Krickau forklarede den øgede gennemslagskraft efter kampen: "Det hænger sammen med flere ting. Men den største forskel er selvfølgelig, at vi kører lidt mere direkte i denne sæson."

Krickau referede specielt til udskiftningsrytmen, de nye muligheder, som Niclas Kirkelökke har givet samt det gode markeringsarbejde og Mads Mensahs "fantastiske tilstand" (Mensah kunne fejre sin kamp nr. 300 i Bundesligaen).

I de første minutter efter pausen kom målmandspræstationen også i spil: "Kevin Møller stod rigtig godt i de første minutter. Så havde vi fordelen og kunne styre kampen," sagde Nicolej Krickau, som dog ikke var tilfreds med flere boldtab i angrebet.

"I overtalsspillet havde vi ikke den kvalitet, vi ønskede at opnå," kritiserede Nicolej Krickau, men tilføjede efter sejren på 37-32: "Jeg er tilfreds med holdets mentale robusthed."