Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lørdagens Bundesliga-kampe bød ikke på de store overraskelser – Få overblikket her:

Bayerns Eric Maxim Choupo-Mouing i duel i kampen mod Schalke.
Bayerns Eric Maxim Choupo-Mouing i duel i kampen mod Schalke.Profimedia
Den tyske Bundesliga skulle lige forbi sidste spillerunde, inden klubberne holder pause fra Bundesligaen indtil januar.

Der blev spillet seks Bundesliga-kampe lørdag, inden de tyske hold får en pause, når VM sparkes i gang i næste uge. Bundsolide Bayern München vandt igen og er sikkert ligaens førerhold, efter at upåagtede Union Berlin indtog førstepladsen i de første mange runder.

Derudover var der også vigtige point på spil i bunden af tabellen, hvor Bochum holder liv i drømmen om overlevelse og Stuttgart igen er nede på de knap så sjove pladser.

 

Augsburg – Bochum (0-1)

Augsburg kunne med en sejr lægge en lille smule afstand til Bochum og bunden af ligaen. Det skete dog ikke. Bochum har for alvor fået gang i sæsonen, hvor det er blevet til ni point i de seneste fem kampe. Lørdag tog de da også til Augsburg og vandt med 1-0 på et mål af Christopher Antwi-Adjei.

Bochums sejr betød, at de kommer tættere på at komme over nedrykningsstregen, mens Augsburg stadig befinder sig i den nederste del af tabellen.

Augsburg indtager 14.pladsen og Bochum ligger nummer 17. De to klubber har henholdsvis 15 og 13 point.

 

Werder Bremen – RB Leipzig (1-2)

Danske Yussuf Poulsen fik godt og vel ti minutter på banen, da Leipzig slog Werder Bremen med 2-1. Med scoringer fra André Silva og Xaver Schlager sikrede de sig sejren og holder kontakten til toppen af rækken.

Oprykkerne fra Werder Bremen er solidt placeret i midten af tabellen og har hele ni point ned til nedrykningsstregen.

 

Hertha Berlin – FC Köln (2-0)

Hovedstadsklubben Hertha Berlin fik en yderst vital sejr, da de slog FC Köln med 2-0.

Den tidligere topklub kravlede med en sejr op over nedrykningsstregen og er lige nu placeret som nummer 15 i Bundesligaen.

FC Köln startede sæsonen flot, men har ikke vundet i de seneste fem Bundesliga-kampe, hvor det blot er blevet til to point. Klubben er derfor gledet tættere på bunden og er nu nede som nummer 13.

 

Hoffenheim – Wolfsburg (1-2)

Hoffenheim med Robert Skov i startopstillingen tabte 2-1 til Wolfsburg, der var uden Jonas Wind. Hoffenheim skal nu helt tilbage til midten af oktober for at finde seneste sejr. En god start på sæsonen gør dog, at klubben er placeret midt i tabellen.

Anderledes godt ser det ud for Wolfsburg, der ikke har tabt siden midt september og derfor nærmer sig de europæiske pladser.

 

Bayer Leverkusen – VFB Stuttgart (2-0)

Begge klubber havde brug for en sejr, da Leverkusen tog imod Stuttgart. De to store klubber har haft en skuffende sæson, hvor de ikke har levet op til forventningerne. Leverkusen ligger midt i tabellen, mens Stuttgart roder rundt omkring nedrykningsstregen.

Med sejren har Leverkusen dog vundet sine tre seneste Bundesliga-kampe, mens Stuttgart skiftevis taber og vinder.

 

Schalke 04 – Bayern München (0-2)

Der var ingen slinger valsen, da Bayern München gæstede Schalke 04. Det var en kamp mellem top og bund, hvor Bayern styrede begivenhederne fra start til slut. Kampens scoringer blev sat ind af Serge Gnabry og Eric Maxim Choupo-Mouting, og det var kun et held for Schalke, at Bayern ikke fik scoret flere mål.

Schalke ligger efter kampen stadig allersidst med ni point i 15 kampe. Bayern München topper tabellen med 34 point i 15 kampe.