Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lamine Yamal siger, at han vil blive en "legende" i Barcelona

Teenageangriberen Lamine Yamal håber, at han aldrig vil forlade Barcelona
Teenageangriberen Lamine Yamal håber, at han aldrig vil forlade BarcelonaAlex Caparros / Getty Images Europe / Getty Images via AFP
Spaniens vidunderbarn Lamine Yamal sagde torsdag i et tv-interview, at han håber "aldrig" at forlade Barcelona, fordi han ønsker at blive "en legende" i klubben.

Yamal debuterede i Barcelona som 15-årig i april 2023 og brød igennem i sidste sæson, hvor han blev en nøglespiller for de catalanske giganter.

"Jeg håber, at jeg aldrig forlader Barcelona, jeg vil være en legende i Barca," svarede han i hitprogrammet 'El Hormiguero' på den private spanske tv-station Antena 3.

Fløjspilleren, som fyldte 17 år i juli, spillede en nøglerolle for sit land, da Spanien i sommers vandt EM for fjerde gang og blev den yngste fodboldspiller nogensinde til at spille og score i turneringens historie.

I Barca er han den mest spændende spiller fra ungdomsakademiet, hvilket endda har fået ham til at blive sammenlignet med en anden La Masia-uddannet , Lionel Messi.

"Det er utroligt at blive sammenlignet med de bedste i historien, og det betyder, at man gør noget rigtigt, men jeg prøver at være mig selv og blive husket for mig selv," siger Yamal.

"Det bliver meget svært at nå Messis karriere, så jeg håber, at jeg vil blive husket for at være Lamine Yamal," sagde han.

Teenageren sagde, at han følte, at han klarede berømmelsen fra sine store præstationer ved EM, som omfattede et fantastisk mål i semifinalesejren over Frankrig.

"I klubber som Barça forbereder de dig som psykologer fra en ung alder. De har forberedt mig, siden jeg var barn. Jeg ser frem til fremtiden," sagde han.

"Siden EM er alle blevet gladere, folk smiler mere. Det var en drøm."