Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fra Moirans-en-Montagne til Poligny: Se etapeprofilen og vinderbuddet for 19. etapen

Endnu en udbrudssejr?
Endnu en udbrudssejr?AFP
Vil sprinterholdene blive snydt igen efter torsdagens fælde? Denne 19. etape, der slutter i Jura, ser tilsyneladende ligetil ud, men er meget mere vanskelig, end den ser ud, især efter tre ugers løb.

Moirans-en-Montagne - Poligny (172,8 km)

Ruten for 19. etape
Ruten for 19. etapeTour de France

Feltet gav ikke udbruddet nogen plads i torsdags, men det blev fanget. Vil de lade sig narre en gang til? Bare fordi der kun er to oplistede vanskeligheder, betyder det ikke, at det bliver en let etape - tværtimod. Bortset fra finalen, og selv da, vil der ikke være noget fladt og meget få områder, hvor man kan komme sig. Côte d'Ivory (3. kategori) 25 kilometer fra mål kan være en rigtig benbider og en godbid for puncheurs.

På tærsklen til at bestige Ballon d'Alsace, og i betragtning af deres vanskeligheder med at indhente en kvartet, der var hårdere, end den så ud, virker sprinterholdene skyllet ud. Vil de allerede tænke på Champs-Élysées, selv hvis det betyder, at de må opgive denne mulighed? Ruten egner sig til det, og der er ikke mange muligheder tilbage for vovehalsene til at skille sig ud.

Flashscore favorit: Lilian Calmejane

Vejene, der fører til Jura, passer perfekt til franskmanden fraIntermarché-Circus-Wantys evner. Seks år efter sin sejr på Station des Rousses er den indfødte Albi blevet livvagt for sin leder Biniam Girmay. I betragtning af den eritreiske sprinters dårlige form og efter tre uger i vinden har han fortjent retten til at spille sit personlige kort. Og det franske kontingent kan ikke afvise en anden sejr i denne Tour.