Glad Pogacar: Vi har et af Tourens stærkeste hold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Glad Pogacar: Vi har et af Tourens stærkeste hold

Pogacar er stolt af sit hold.
Pogacar er stolt af sit hold.AFP
Tadej Pogacar var ikke bare stærkere end Jonas Vingegaard og de øvrige rivaler på 4. etape af Tour de France. Hans UAE-hold viste sig også betydeligt bedre end konkurrenterne, da etapen skulle afgøres på Col du Galibier.

Efter sin overlegne etapesejr med 35 sekunders forspring sender sloveneren da også store roser til Juan Ayuso, João Almeida, Adam Yates og de øvrige holdkammerater, der beskyttede ham på vejen.

"Holdet bliver helt sikkert en stor hjælp for mig - også fremover. I dag (tirsdag, red.) var der stærk modvind på vej op ad Galibier, og man skal have "store kugler", som vi havde i dag, hvis man skal tage fronten. Hatten af for hele holdet. Vi viste, at vi er et af de stærkeste hold her," siger Tadej Pogacar.

Han fører nu løbet 45 sekunder foran Remco Evenepoel og 50 sekunder foran Vingegaard. Men hierarkiet i toppen kan stadig ændre sig, påpeger han.

"Man kan ikke afgøre, hvem der står hvordan. Selvfølgelig har man nu set lidt af folks niveau. Men i løbet af tre uger kan der ske meget. Jonas ser supergodt ud, og han er i topform, men vi må se, hvordan det går i de kommende dage," siger Tadej Pogacar.

Han førte med otte sekunder til Vingegaard, da han passerede toppen af Galibier. Det var især på nedkørslen, at danskeren for alvor blev distanceret.

"Jeg kender nedkørslen. Jeg var dog lidt overrasket over at se vand i de første sving. Det var lidt skræmmende. Men når man kender vejen, er det en superhurtig nedkørsel," siger Pogacar.