Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jonas Vingegaards etapesejr har givet Visma mod på mere: "Der er ligesom kommet et løft"

Jonas Vingegaard tror, at holdkammerat Wout Van Aert kunne have vundet torsdagens spurt, hvis hollænderen ikke var blevet lukket inde.
Jonas Vingegaard tror, at holdkammerat Wout Van Aert kunne have vundet torsdagens spurt, hvis hollænderen ikke var blevet lukket inde.ASO/Billy Ceusters
Hvis motivationen trængte til et nøk op ad hos Visma, så hjalp det gevaldigt, at Jonas Vingegaard sejrede på onsdagens 11. etape i Tour de France.

Det forklarer Vingegaard efter torsdagens etape, hvor Visma-holdkammeraten Wout Van Aert var tæt på at gøre det til to sejre i træk. Wout Van Aert blev toer på 12. etapes massespurt.

"Der er ligesom kommet et løft på en eller anden måde efter min sejr. Vi troede på det inden da. Men det har givet et løft i forhold til motivationen," siger Vingegaard.

Danskeren bed mærke i Wout van Aerts præstation i torsdagens massespurt, som kom efter at belgieren kortvarigt var i asfalten på onsdagens etape.

"Wout var godt kørende. Det var ikke bare lidt uheldigt, men meget uheldigt, at han blev lukket inde i spurten. Ellers tror vi, at han kunne have vundet."

"Det var sindssygt ærgerligt. Det kunne havde været fedt at vinde to dage i træk. Men vi kan tage det med, at han er godt kørende, og at han stadig er okay," siger Vingegaard.

Han berettede desuden om endnu en hård etape, selv om det på papiret kunne ligne en let en af slagsen.

"Jeg tror, at der var mange, der led i feltet. Jeg er egentlig bare glad for at komme sikkert i mål," siger Vingegaard.

Biniam Girmay vandt sin tredje etapesejr i årets Tour, og det fik også rosende ord med på vejen.

"Det er sindssygt imponerende. Hatten af for Girmay. Det er noget af et gennembrud. Det er flot."

"At vinde tre etaper i Tour de France. Det er der ikke mange, der får lov til i det samme Tour de France," lyder det anerkendende fra Vingegaard.