Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nyt alvorligt styrt i Polen Rundt: Franskmand får brud på rygsøjlen

Nicolas Debeaumarché har set bedre dage.
Nicolas Debeaumarché har set bedre dage.Profimedia
Den franske cykelrytter Nicolas Debeaumarché fra Cofidis-holdet har pådraget sig en alvorlig rygskade efter at have været involveret i et styrt under tredje etape af Polen Rundt onsdag.

Nicolas Debeaumarché kørte af vejen på en nedkørsel og ramte et betonvandrør 54 kilometer fra slutningen af den 156,5 kilometer lange etape mellem Walbrzych og Duszniki-Zdroj, da han var en del af en udbrydergruppe på 10 ryttere.

"Nicolas blev kørt på hospitalet med brud på rygsøjlen og er fortsat indlagt," fortæller en talsmand for Cofidis.

Belgiske Thibau Nys vandt etapen, mens danske Jonas Vingegaard førte det samlede klassement. Vingegaard fra Visma-Lease a Bike blev nummer to i dette års Tour de France efter tre måneders genoptræning efter en ulykke i Baskerlandet.

I de senere år har Polen Rundt været skueplads for flere alvorlige hændelser. Den belgiske cykelrytter Bjorg Lambrecht døde efter en ulykke i 2019.

I 2020 blev hollænderen Fabio Jakobsen lagt i kunstig koma efter at være kørt ind i autoværnet i målområdet efter en kollision med sin landsmand Dylan Groenewegen, som blev diskvalificeret for risikabel adfærd.