Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landstræner chokerede svensk håndbold forbund med afsked: Nu er afløseren måske fundet

Landstræner chokerede svensk håndbold forbund med afsked: Nu er afløseren måske fundet
Landstræner chokerede svensk håndbold forbund med afsked: Nu er afløseren måske fundetProfimedia
For blot to uger siden meddelte det svenske håndbold forbund at Glenn Solberg stoppede som landstræner for herreholdet med omgående virkning.

Siden har håndboldforbundet været på jagt efter en er statning og om blot otte dage, den 15. oktober, skal truppen udtages til EHFs Euro Cup i november.

Ifølge landsholdschef Hanna Fogelström har målet været at have en fast og ikke en midlertidig løsning klar 15. oktober.

Michael Apelgren - der var assistent-træner i to år, indtil hans kontrakt udløb 30. september - blev tidligt af mange udpeget som en hovedkandidat til at tage over efter Solberg.

Ifølge Aftonbladets kilder er den 40-årige nu tæt på opgaven. "Jeg er i dialog med forbundet. Men der er stadig andre interessenter inde i billedet, som også er i dialog (med forbundet)", siger Apelgren til Aftonbladet.

Ifølge mediets oplysninger står Hammarbys Patrik Fahlgren og Ystads IF's Oscar Carlén også højt på forbundets liste, muligvis som en duo, hvis det ikke bliver Apelgren.

Apelgren lægger over for mediet ikke skjul på, at han meget gerne vil have jobbet.

"Jeg har altid haft ambitionen om at blive det. Så ja, selvfølgelig er der interesse fra min side, selvom jeg ikke havde regnet med, at det var sådan (at Solberg pludselig sagde farvel med to år tilbage af kontrakten) at det skulle foregå."

"For nogle år siden, da det begyndte at gå lidt godt for mig som træner, satte jeg mig som mål en dag at vinde en af ​​de store titler: OL, VM, EM eller Champions League", siger Apelgren.