Lars Eller scorer to gange, men landsholdskollega trækker det længste strå

Winnipeg Jets' målmand Eric Comrie redder et skud fra Eller
Winnipeg Jets' målmand Eric Comrie redder et skud fra EllerProfimedia/ČTK / AP / Fred Greenslade
Lars Eller nettede to gange for Pittsburgh Penguins, der endte med at tabe 3-6 til Winnipeg Jets i NHL.

Lars Eller gjorde med to scoringer meget for, at Pittsburgh Penguins skulle have noget med hjem fra NHL-kampen ude mod Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på holdet.

Men Lars Ellers scoringer til 2-0 og 3-3 førte ikke point med sig, da Winnipeg Jets vandt kampen sent søndag aften dansk tid med cifrene 6-3.

Fem minutter inde i anden periode scorede Lars Eller til 2-0, da han opsnappede pucken tæt foran mål og sendte den i nettet med legende lethed.

Winnipeg Jets svarede igen med tre scoringer i anden halvdel af anden periode, og Ehlers var i høj grad med til at vende 0-2 til 3-2.

Ehlers leverede nemlig fornemme oplæg til to af de tre mål for hjemmeholdet.

Lars Eller havde dog mere i godteposen, da han udlignede til 3-3 med sit andet mål i kampen i starten af tredje periode.

Men derfra stod der Winnipeg Jets på det meste, og hjemmeholdet scorede tre mål i træk og endte dermed med at vinde med tenniscifre.

Med de seneste resultater er Winnipeg Jets nu det eneste ubesejrede hold i NHL. Det er blevet til fem sejre i de første fem kampe i denne sæson.