Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Laudrup om Maradona: Forsvarsspillerne slog ham ihjel

Laudrup om Maradona: Forsvarsspillerne slog ham ihjel
Laudrup om Maradona: Forsvarsspillerne slog ham ihjelProfimedia
Michael Laudrup siger i et interview med Daily Mail, at Diego Maradona var offer for en helt anden behandling fra forsvarsspillerne i forhold til den linje som dommerne dømmer ud fra i dag.

Det engelske medie har bedt tidernes største danske spiller om at forholde sig til, hver der verdens bedste spiller igennem historien. Men det spørgsmål ønsker han ikke at svare på. I stedet siger han: 

Folk spørger mig: 'Hvem er den bedste i historien?' 'Åh, det må være Messi'. Lidt ældre personer vil sige Pélé. For andre er det Maradona. Jeg ønsker aldrig at deltage i den diskussion. Jeg vil bare sige én ting - og det er et faktum. Jeg spillede mod Maradona i Italien i mange år... og jeg så de ting, forsvarsspillerne gjorde ved ham, siger Michael Laudrup. 

"Jeg så, hvad forsvarsspillerne gjorde ved ham. Hver eneste weekend! De slog ham ihjel! Nu om dage har dommerne heldigvis kameraer og alt den slags, så de kan beskytte de store offensive spillere. Messi, Ronaldo, Mbappé og alle dem. Det er en god ting. 

"Jeg kan huske tilbage i 80'erne, at præsidenten i Juventus, Boniperti, sagde til mig: 'Det er hårdt nu, men du skulle have set, hvordan det var i 60'erne og 70'erne. Hvis dommeren kiggede væk, så stod du pludselig uden to tænder (efter et slag med albuen, red.).' Sådan var det dengang.

Hvorfor forsøger vi altid at sige, hvem der er den bedste?’ spørger Laudrup. »Lad os se på de spillere, der gjorde en forskel for dig.  Måske er der fem, måske er der 10 eller 20, der var specielle for dig. Jeg hører yngre generationer sige: "Åh, Barcelona, ​​den første europacup var mod Sampdoria. Hvem er Sampdoria?" Unge mennesker! De ved det ikke! Hvilket hold det var! (Gianluca) Vialli, (Roberto) Mancini, (Moreno) Mannini, (Pietro) Vierchowod.

"I fodbold og også uden for banen, den verden, vi lever i. Alt skal være det bedste eller det værste; hvorfor kan vi ikke blive i midten? Hvis noget er godt nu, hvorfor skal det så være det bedste, du har set? Folk spørger mig om det, og jeg vil sige "nej, nej". Jeg forstår ikke den måde at tænke på."