Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leipzig-træner om Yann Sommer i Bayern: Han ringede til mig inden skiftet

Leipzig-træner om Yann Sommer i Bayern: Han ringede til mig inden skiftet
Leipzig-træner om Yann Sommer i Bayern: Han ringede til mig inden skiftetProfimedia
Leipzigs cheftræner Marco Rose og den nye Bayern målmand Yann Sommer har en fælles fortid i Gladbach.

Bundesligaen åbner i aften med et brag af de store. RB Leipzig tager hjemme mod rekordmestrene fra Bayern München.

Seneste møde blev et målrigt et af slagsen, da Bayern vandt med 5-3 i den tyske Super Cup som optakt til Bundeligaen.

Som optakt til opgøret i aften har Marco Rose udtalt sig om hans tidligere målmand Yann Sommers nylige skifte til Bayern, som afløser for Manuel Neuer der blev skadet på en skiferie umiddelbart efter VM.

"Han ringede til mig og sagde, at hvis du ikke tager mig, tager jeg til Bayern", jokede Rose til nyhedsbureauet AFP før den med spænding ventede Bundesliga-genstart fredag.

Rose og Sommer kender hinanden fra tidligere, da Rose var træner i Borussia Mönchengladbach fra 2019 til 2021, hvor Yann Sommer også var i klubben.

Rose understregede også, at han sætter pris på Sommer "som person, men også som spiller". Den 34-årige schweiziske keeper er "en god signing for Bayern München, fordi han er en fantastisk målmand, en rigtig god fyr. Han er en stærk målmand, der passer ind i Bayerns spil. Han fanger også bolde rigtig godt", sagde Leipzigs træner til AFP.

Som afsluttende bemærkning omkring kampen fredag aften afsluttede Marco Rose:

"Jeg behøver ikke at stå her og snakke om mesterskabet, eller om hvorvidt vi skal give den "Voll Gas" - Vi vil bare vinde kampen"

Inden genstarten på Bundesligaen fører Bayern ligaen med 34 points. Leipzig ligger nummer tre med 28. Kilet ind mellem de to storhold, ligger overraskelsen fra Freiburg med 30 points. Alle hold har spillet 15 kampe.