Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lineker skamroser engelsk landstræner for Tottenham-stil: En mand med store nosser

Lee Carsley får stor kritik for sin angrebsorienterede stil
Lee Carsley får stor kritik for sin angrebsorienterede stilMatt Impey / Shutterstock Editorial / Profimedia
På trods af Englands chokerende 2-1 nederlag til Grækenland forsvarer den engelske landsholdslegende og TV-ekspert Gary Lineker, den taktik som den midlertidige engelske landstræner Lee Carsley lagde for dagen.

Gary Lineker mener, at Lee Carsley bliver for hårdt dømt af de engelske medier efter Englands choknederlag mod Grækenland torsdag aften.

Carsley valgte at starte Jude Bellingham som en falsk nier i stedet for at give ham chancen som angriber, mens han også valgte Anthony Gordon, Bukayo Saka Phil Foden og Cole Palmer i opstillingen i en uhyre angrebsorienteret taktik.

Eksperimentet lykkedes dog ikke, da Vangelis Pavlidis i stedet sikrede Grækenland en historisk sejr på Wembley.

Carsley møder dagen efter meget kritik på grund af sin taktik, men Lineker, der opnåede 80 kampe for England, forsvarer den 50-årige træner. 

"Jeg har ikke noget imod, at han gør tingene lidt anderledes," sagde Lineker på sin The Rest Is Football-podcast. "Jeg føler med ham. Hvis han han var blevet valgt som en permanent løsning, og han prøvede det, ville du sige: "Det er okay".

"Lad os være realistiske, det var en glorificeret venskabskamp, ​​det var ikke en VM-kvalifikationskamp. Jeg beundrer ham faktisk for at have nosserne til at prøve sådan noget, når man rent faktisk prøver at få jobbet, fordi det er modigt, og det beundrer jeg."

Carsleys angrebsivrige taktik tillod Grækenland farlige kontraangreb gennem hele kampen og gæsterne ramte i øvrigt netmaskerne fem gange, men fik tre mål annulleret.

På trods af Englands defensive problemer bifaldt Lineker stilen og sammenlignede den med hans tidligere hold, Tottenham Hotspur.

"Jeg havde sympatil med forsvaret, og jeg havde ikke noget mod deres offensive tilgang", tilføjede Lineker. "Jeg kan godt lide at se Tottenham. Jeg nyder at se Tottenham, fordi det er den slags fodbold, jeg kan lide."

"Jeg vil se underholdende fodbold, jeg vil ikke se fodbold, hvor bolden bliver spillet rundt på den sidste tredjedel. Jeg vil gerne se angrebsfodbold. Jeg syntes, det var fedt, jeg synes, det var fantasifuldt, men det gav bagslag i aften. Det håber jeg ikke det gør i fremtiden.