Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool og Manchester City vil gribe ind over for ballademagere fra pokalkamp

Der var ild i kampen både på grønsvær og tribuner. da Manchester City og Liverpool spillede i Carabao Cuppen. City tog en 3-2 sejr.
Der var ild i kampen både på grønsvær og tribuner. da Manchester City og Liverpool spillede i Carabao Cuppen. City tog en 3-2 sejr.OLI SCARFF/AFP
Der blev kastet med blandt andet mønter og en røgbombe på tribunerne, da Manchester City torsdag slog Liverpool 3-2 i Liga Cuppen.

Det bekræfter det lokale politi over for AFP.

Et krus med mønter ramte en 15-årig pige i hovedet, hvilket krævede behandling og ifølge pigens far har givet hende "et ar for livet".

Den episode og andre vil blive efterforsket af politiet, og klubberne tager i en fælles meddelelse på deres hjemmesider afstand fra de "enormt skuffende" og "totalt uacceptable" indslag blandt tilskuerne.

"Manchester City FC og Liverpool FC er dybt engageret i sammen at udrydde disse problemer fra vores kampe. De hører ikke hjemme i fodbold," skriver klubberne blandt andet og lover sanktioner, hvis de skyldige findes.

Det er ikke første gang i denne sæson, at et møde mellem de engelske titelbejlere trækker overskrifter for andet end spillet på banen.

I oktober blev nogle af Citys fans beskyldt for at komme med grimme tilråb om Hillsborough-tragedien fra 1989, hvor 97 Liverpool-fans døde.

Efter samme kamp på Anfield hævdede City, at klubbens manager, Pep Guardiola, fik smidt mønter efter sig, ligesom holdets bus blev angrebet efter kampen.