18-årigs sejrsmål mod Aston Villa giver Liverpool vigtigt skridt mod Champions League

18-årige Stefan Bajcetic scorer sejrsmålet mod Aston Villa
18-årige Stefan Bajcetic scorer sejrsmålet mod Aston VillaProfimedia
Liverpool tog Boxing Day et vigtigt skridt mod at sikre sig kvalifikation til Champions League, da de i en underholdende affære vandt 3-1 på udebane over Aston Villa i Premier League.

Liverpool tog allerede føringen efter fem minutter efter et fremrangende mål, da Alexander Arnold sendte en lang præcis aflevering bag om forsvaret til Andy Robertson der first-timede bolden perfekt videre til en helt fri Mohammed Salah, der blot skulle prikke den ind i et tomt mål forbi Robin Olsen, der vikariede for den argentinske landsholdsmålmand Emiliano Martinez. Det var i øvrigt Mo Salah´s sjette mål i seks kampe mod Aston Villa!

Begge hold havde masser af muligheder i en utrolig åben kamp med to forsvar i gavehumør. Men det var Liverpool, der igen viste den største kynisme foran mål efter 37 mintter, da et hjørnespark pludseligt landede for fødderne af Salah, der smart sendte bolden tilbage til Van Dijk, der flugtede bolden flot i mål med sin venstre fod.

Man havde dog på fornemmelsen, at det sidste punktum slet ikke var sat i denne kamp. Og efter halvlegen gravede Aston Villa også dybt og fik fortjent reduceret efter knap en times spil, da Douglas Luiz i feltet fandt en umarkeret Ollie Watkins, der dirigerede sit hovedstød forbi Allison i Liverpools mål.

Efterfølgende pressede Villa på for at sikre udligningen og kreerede også nogle pæne chancer. Men det skabte også plads bagude og på en af deres kontrachancer lukkede Liverpool effektivt kampen med ni minutter igen, da Darwin Nunez brød ind ind feltet, og afleverede bolden skråt tilbage til den netop-indskiftede blot 18-årige Stefan Bajcetic, der rundede Olsen og sendte bolden mellem benene på Tyrone Mings

Liverpool ligger nu på 6.pladsen i ligaen med 25 points for 15 kampe mens Villa ligger nr. 12 med 18 points.