Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpools ex-datachef afslører den spiller, han mest fortryder ikke at lokke til Anfield

Dr. Ian Graham ville gerne have haft Diego Costa til Anfield
Dr. Ian Graham ville gerne have haft Diego Costa til AnfieldProfimedia
Liverpools tidligere datachef, Dr. Ian Graham, har afsløret den spiller, han mest fortryder, at han ikke formåede at bringe til klubben gennem sit årti his Liverpool.

Liverpools tidligere tal-guru, der arbejdede med trænere som Brendan Rodgers og Jürgen Klopp med henblik på at at forme holdets rekrutteringsstrategi, havde en stor andel at bringe nogle af klubbens mest betydningsfulde spillere til Anfield.

Philippe Coutinho, Andy Robertson, Virgil Van Dijk og utallige flere blev anbefalet af Graham og udviklede sig senere til at blive regnet blandt Liverpool-legender.

Hans ekspertise fungerede perfekt med Klopps øje for talent og hans klare filosofi, der hjalp Liverpool med at vinde Premier League og Champions League

Men selv de mest fremadskuende har ting, de har fortrudt igennem tiden og nu har og Graham afsløret sin største fortrydelse i et interview med The Athletic.

Den tidligere datachef på Anfield siger, at han i dag fortryder, at det ikke lykkedes at skrive kontrakt med spanieren Diego Costa i august 2013. 

Efter lange diskussioner udløste Liverpool  til sidst angriberens frigivelsesklausul på 25 millioner euro, men spanieren valgte i stedet at underskrive en ny kontrakt hos Atletico Madrid.

Costa kom senere til Chelsea i 2014, og ødelagde dermed Grahams drøm om at se Costa og Luis Suarez forme en farlig angrebsduo. 

Grahm tilføjer, at det ofte var den tidligere træner Graham Rodgers, der ofte stod i vejen for at bringe Grahams transfer-ideer ud i livet. 

"I de første par år var årsagen til de mislykkede signinger, at Brendan nedlagde veto", og det skabte uenigheder, hvor klubben begyndte at sigte på mindre kendte ansigter", fortæller den tidligere data-chef således. 

Dr. Ian Graham forlod Liverpool sidste år.