Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpools tidligere danske indkast-træner vil være popstjerne: Sang karaoke for Klopp

Liverpools tidligere danske indkast-træner vil være popstjerne: Sang karaoke for Klopp
Liverpools tidligere danske indkast-træner vil være popstjerne: Sang karaoke for KloppProfimedia
Liverpools tidligere indkast-træner, Thomas Grønnemark, har nu valgt at gå musikvejen og udgivet sin debutsingle, C-Complicated Love.

Efter at have arbejdet med Liverpool som indkasttræner på freelance-basis, annoncerede Grønnemark afslutningen på sit samarbejde med klubben i 2023.

Nu har han overrasket alle ved at udgive sin debutsingle, et popnummer ved navn C-Complicated Love.

Grønnemark fortæller endda, at hans musikalske rejse effektivt begyndte hos Liverpool, på en pre-season træningslejr i Frankrig, hvor han sang karaoke.

Grønnemark, der også har en fortid som bobslædekører skriver på X: "Jeg kan ikke spille nogen instrumenter eller kender ingen akkorder, men jeg synger og skriver hele tiden."

"Min første 'offentlige' musikoptræden var på Liverpool FCs træningslejr i Evian."

Efter at være færdig i Liverpool, fortæller Grønnemark, hvordan han startede arbejdet med den nye single sidste efterår.

"I efteråret sendte jeg min musik til en dansk topproducer ved navn Rune Braager," siger den 48-årige.

"Han kunne lide det, så vi indspillede min første single kaldet 'C-Complicated Love'. Det var ret skræmmende, at komme ind i et studie for første gang, gå forbi guld- og platinplader, der hang på væggen.”

Med Lana del Rey, Sam Smith og Ed Sheeran som inspiration er C-Complicated Love en optimistisk popsang, og en mulig ørehænger

At udgive en sang er ikke danskerens eneste bedrift uden for træningsbanen.

I 2010 slog han verdensrekorden for længste indkast, idet han kastede bolden på utrolige 51,33 meter. Dette er siden blevet slået, men det er ikke en dårlig fjer at have i hatten!

Tilbage i 2019 hyldede Jurgen Klopp Grønnemark for hans uortodokse træningsmestoder og insisterede, at Grønnemarks indflydelse ikke kun på var på  distancen af indkastene.

"Vi hentede Thomas, og det ændrede vores indkastspil fuldstændigt." sagde Klopp. Det ville måske ikke være overraskende at se Klopp gøre reklame for Grønnemarks nye single på hans Instagram profil