Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Luis Suarez kritiserer Uruguays landstræner: "Bielsa har splittet hele gruppen"

Suarez er Uruguays topscorer gennem tiderne
Suarez er Uruguays topscorer gennem tiderneREUTERS / Henry Romero
Den tidligere Uruguay-angriber Luis Suarez siger, at Marcelo Bielsas trænerstil har splittet landsholdet i en sådan grad, at nogle spillere overvejer at forlade holdet.

Uruguays topscorer gennem tiderne, Suarez, som trak sig tilbage fra international fodbold i sidste måned, siger, at Bielsas taktik og ændringer, siden han overtog sidste år, har skabt splid på holdet.

"Jeg vil bede fansene om ikke at lade det gå ud over spillerne, når tingene går galt. Bielsa har splittet hele gruppen på grund af den måde, han træner på," sagde Suarez i et interview med DSports torsdag.

"Spillerne vil nå en grænse, de vil eksplodere. Der var endda holdkammerater, som sagde til mig, at de kun ville spille i Copa America og intet andet," sagde han.

Inter Miami-angriberen tilføjede, at der var ting, der skete i det kontinentale opgør i USA, hvor Uruguay blev nummer tre, som han ikke var enig i, men som han valgte at tie stille om.

"Vi ved alle, at han ikke kan lide at have med ledertyper eller spillere med erfaring at gøre. Jeg var nødt til at tie stille af respekt for landsholdet og af hensyn til sameksistensen. Jeg ville ikke være en del af problemet."

Uruguays seneste form
Uruguays seneste formFlashscore

Han tilføjede, at en af situationerne var den dårlige behandling af midtbanespilleren Agustin Canobbio, som blev tvunget til at være bolddreng og reservespiller.

"En spiller, som er en af de 26, der er udtaget til Copa America, kan ikke tvinges til at deltage, som om han var en 'sparringspartner'. Det er irriterende. Jeg forstår Agustin. Jeg vil støtte ham, han har holdt sig meget tilbage i forhold til den behandling."

Suarez beklagede sig også over den negative atmosfære i Uruguays faciliteter.

"Staben må ikke komme ind og hilse på os eller spise sammen med os. Mange af spillerne holdt et møde for at bede træneren om i det mindste at sige godmorgen, men han vil ikke engang sige hej. Det gør ondt på mig at se, hvad landsholdet går igennem," tilføjede han.

Reuters har kontaktet det uruguayanske fodboldforbund for at få træner Bielsas kommentarer.