Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby-islænding mindes vigtige scoringer mod Viborg: Jeg får stadig lidt kuldegysninger

Sævar Magnusson var brandvarm sidste gang mod Viborg.
Sævar Magnusson var brandvarm sidste gang mod Viborg.Profimedia
Lyngbys islandske angriber Sævar Magnusson var den helt store helt, da Lyngby sikrede sig overlevelse i en hjemmekamp mod Viborg. Nu tørner de to hold så sammen igen i bunden af tabellen.

Det er endnu ikke lykkes for hverken Lyngby eller Viborg at vinde i de første fem kampe i sæsonen. Indtil videre er det blot blevet til to point for begge klubber, og derfor vil der uden tvivl blive kæmpet for hver en centimeter i mandagens bundbrag. 

Hvis man ikke vil isoleres i bunden, så kræver det tre point, men det er ikke en uvant situation for holdene. Særligt Lyngby havde store problemer i sidste sæson, hvor de befandt sig under nedrykningsstregen i store dele af sæsonen. 

Faktisk spillede de 'kongeblå' en voldsomt afgørende kamp i næstsidste spillerunde mod netop Viborg i foråret. 

Lyngby skulle bruge en sejr for at sikre sig overlevelse i Superligaen, men det så svært ud, da de gik til pause bagud med 0-1 mod holdet fra domkirkebyen. Lyngby endte dog med at vinde kampen 3-1, og udover de tre point sikrede de sig også overlevelsen i landets fineste fodboldrække.

Indbyrdes opgør
Indbyrdes opgørFlashscore

En af heltene i kampen var den 24-årige islænding Sævar Magnusson, der scorede to gange i kampen, og han husker dagen ganske tydeligt.

"Det var en fuldstændig vanvittig kamp, oplevelse og stemning på stadion den dag. Jeg får stadig lidt kuldegysninger, når jeg tænker tilbage på det. Det står som noget helt særligt for mig, og jeg håber, at jeg igen på mandag kan komme til at spille en lige så stor rolle for holdet," siger Sævar Magnusson til Lyngbys hjemmeside.

Det er stadig tidligt på sæsonen, og det er endnu ikke til at sige, om Lyngby og Viborg også er at finde i bunden af tabellen, når det hele skal afgøres til foråret. Islændingen mener da heller ikke, at der er helt det samme pres på Lyngby, som de var under i maj.

"Kampen i maj var med kniven for struben for os. Det er det slet ikke nu. Selvom pointhøsten endnu ikke har været fantastisk, så er der super god stemning i både truppen og hele klubben. Det er en helt anden kamp, som vi skal ud at spille i morgen, men vi tror selvfølgelig på, at resultatet kan blive gentaget," fortæller offensivspilleren.

Magnusson har stadig til gode at score i denne sæson, men det kan han jo passende gøre denne mandag.

Kampen mellem Lyngby og Viborg spilles klokken 19:00, og du kan følge den her.