Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Målmaskinen Haaland vinder Football Writers Award efter foreløbigt 51 mål

Haaland var klar favorit til at vinde titlen på forhånd.
Haaland var klar favorit til at vinde titlen på forhånd.AFP
Det er foreningen af engelske fodboldskribenter, der har valgt Erling Braut Haaland, som er på vej til at føre Manchester City til en historisk treble, som årets spiller i England. Chelseas Sam Kerr vandt titlen på kvindernes side.

22-årige Haaland, der sidste sommer skiftede fra Borussia Dortmund til The Citizens, har allerede slået rekorden for flest mål i en sæson, da han foreløbigt har scoret fantastiske 35 mål i 32 kampe, og altså nemt kan risikere at udbygge målhøsten i de resterende fire kampe.

"Det er en ære at vinde Football Writers' Award i min første sæson i engelsk fodbold," sagde Haaland.

"Jeg forsøger hver eneste dag at være den bedste, jeg kan være, og at blive anerkendt på denne måde betyder meget for mig."

City er lige nu et point foran Arsenal, og kan selv afgøre det engelske mesterskab, mens de fortsat er med i semifinalerne af Champions League og er i FA Cup-finalen.

Hos kvinderne vinder Sam Kerr efter en sæson, hvor hun har scoret 10 mål i 18 kampe, og ligeledes har ført sit hold inden for rækkevidde af både det engelske mesterskab samt kvindernes FA Cup-finale. Det er andet år i træk, at den engelske landsholdsspiller vinder titlen.