Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Malmö FF skrotter Ibrahimovic's loge på stadion

 Zlatan Ibrahimovic har ikke længere en loge på Malmö's stadion
Zlatan Ibrahimovic har ikke længere en loge på Malmö's stadionProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL
Zlatan Ibrahimovics loge på Eleda stadion har været omdiskuteret, siden han valgte at engagere sig i Hammarby. Nu har Malmö FF valgt at fjerne den helt.

Der er delte meninger omkring Zlatan Ibrahimovic i og omkring Malmö FF.

Han er formentlig den bedste spiller, som nogensinde har spillet for klubben, men efter den tidligere angrebsstjerne meddelte, at han var blevet medejer af Hammarby og havde til hensigt at hjælpe klubben med at blive Skandinaviens bedste, blev den statue, der blev rejst af ham på Stadiontorget i oktober 2019 udsat for hærværk, og der blev samtidig rejst stemmer for, at Zlatans loge skulle fjernes fra Eleda.

Standardlogerne på Eleda stadion har tolv pladser, men i forbindelse med et besøg på Espanyols hjemmebane i 2010 lod Malmö FF sig inspirere af arenaens større loger, der kunne rumme op til 50 gæster.

Væggene mellem tre af boksene på Eleda stadion blev derfor fjernet, og den store loge, der blev skabt, blev opkaldt efter Zlatan Ibrahimovic.

Men nu har Malmö altså besluttet at skrotte Zlatans loge fordi behovet for 12-personers loger efter sigende er større. Klubben har ikke informeret Zlatan Ibrahimovic om deres beslutning.