Manglende straffe frustrerer Brøndby: En klokkeklar forseelse

Manglende straffe frustrerer Brøndby: En klokkeklar forseelseClaus Bech/Ritzau Scanpix
Daniel Wass og cheftræner Jesper Sørensen er stærkt utilfredse med, at Brøndby ikke fik straffe mod Randers.

Der er frustration at spore i Brøndby IF, der søndag aften spillede 2-2 mod Randers FC i Superligaen på Brøndby Stadion.

Hjemmeholdet følte sig bortdømt kort inde i kampen, hvor Daniel Wass faldt til jorden i Randers-feltet, efter at han havde været i karambolage med Daniel Høegh.

Allerede i pausen i opgøret undrede Wass sig over, at dommerens fløjte forblev tavs.

"Brøndby Stadion er åbenbart det sværeste sted at få et straffespark. Sådan er det", siger Daniel Wass, der klart mener, at dommeren skulle have peget på pletten, til Viaplay.

Selv erkender Daniel Høegh, at der var kontakt mellem de to spillere, men han er glad for, at der ikke blev dømt en forseelse, lyder det.

Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen siger efter opgøret, at han nægter at tro på, at han kan få en god forklaring på, hvorfor Brøndby ikke blev tildelt muligheden for at sparke fra 11-meterpletten.

"Så skal jeg have genskabt min forståelse for spillet, fordi det her var for mig en klokkeklar forseelse, og jeg kan simpelthen ikke forstå det, når vi spiller med VAR", siger Jesper Sørensen til Viaplay.

Cheftræneren spår, at en lignende situation vil give et straffespark "næste gang på alle mulige andre stadioner".

Brøndby vendte sent 0-1 til 2-1 og havde flest chancer, men fik kun 2-2 mod Randers, der udlignede til slutresultatet efter 87 minutter.

Ifølge Daniel Wass kan Brøndby-spillerne ikke skyde skylden på andre end dem selv.

"Det var dumt. Vi skulle bare køre bolden rundt til sidst, og vi kunne mærke, de var trætte. Det eneste, de ventede på, var, at vi skulle tabe bolden", siger Wass.

Med pointdelingen er Brøndby nummer fire i Superligaen med 11 point for seks kampe. Samme total har FC København og FC Nordsjælland, men Brøndby er bedst på målscore.