Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manglende tålmodighed og få chancer grundlagde første pointtab for Flensburg mener træner

Nicolej Krickau var ikke tilfreds med spillet
Nicolej Krickau var ikke tilfreds med spilletEibner-Pressefoto / Alamy / Alamy / Profimedia
I en intens kamp mod VfL Gummersbach måtte SG Flensburg-Handewitt nøjes med uafgjort, trods en to-måls føring sent i kampen.

Flensburgs danske træner Nicolej Krickau opsummerer situationen således.

"Et retfærdigt uafgjort. Når man fører 29-27 kort før slutfløjt, er man naturligvis skuffet. Gummersbach forsvarede sig godt, og vi manglede kvaliteten i angrebet, som havde været nødvendig”, lyder det fra danskeren til det mediet Flensburg Avis.

Flensburg havde sine op- og nedture i kampen. Efter en første halvleg, der sluttede med en føring til Gummersbach på 15-13, formåede holdet kun midlertidigt at få momentum, men en serie af fejl holdt kampen tæt hele vejen igennem.

"I første halvleg laver vi for mange fejl. Vi var ikke tålmodige nok, og vores højrehåndede bagspillere scorer kun seks mål, hvilket viser, at vi ikke skabte nok chancer", forklarer Krickau som en af grundende.

Han understreger samtidig, at holdet har brug for bedre individuelle præstationer.

Den danske landsholdsspiller Lukas Jørgensen var også frustreret over holdets præstation, især i angrebet.

"Det er simpelthen ufatteligt irriterende, at vi smider det ene point til sidst. Men i virkeligheden er det fortjent, for vi spiller ikke på det niveau, vi burde. Vi laver mange lette fejl og kommer aldrig rigtig ind i rytmen mod deres offensive forsvar”, analyserer han.

Jørgensen uddeler også roser til Gummersbachs målmand, Dominik Kuzmanovic, samt den intense stemning i hallen, som han mener bidrog til modstandernes præstation.

Stregspilleren noterede sig for en enkelt scoring i opgøret, mens det stopre danske kontingent stod for 23 af klubbens scoringer. Blandt andet noterede målmand Kevin Møller sig for en scoring.

Trods den sene to-måls føring, kom hjemmeholdet som nævnt tilbage, og den tidligere Flensburg-spiller Kentin Mahé, gned salt i såret med sin udligning kort før slutfløjtet.