Mathias Jørgensen går målamok i nordjysk storsejr over sønderjyder

Der var grund til jubel for AaB i dagens kamp mod Sønderjyske
Der var grund til jubel for AaB i dagens kamp mod SønderjyskeHenning Bagger/Ritzau Scanpix
AaB vandt søndag 3-0 hjemme over Sønderjyske i Superligaen. Mathias Jørgensen scorede alle tre mål.

Én spiller var i målhopla, da AaB tog imod Sønderjyske i en af søndagens tidlige kampe i Superligaen

Mathias Jørgensen scorede nemlig hattrick for AaB, der vandt 3-0 over Sønderjyske.

Med sejren fik AaB luft i bunden af rækken, hvor nordjyderne på niendepladsen nu har 12 point efter ti kampe.

Sønderjyske har otte point som nummer ti. De to lavest placerede hold er Lyngby med seks point og Vejle, der fortsat er uden point. De to bundhold spiller dog begge senere søndag.

I lørdagens kamp i Aalborg var mandskaberne ret jævnbyrdige i første halvleg, men skarpheden var en mangelvare.

Afslutninger var der rent faktisk masser af, men boldene røg i øst og i vest, og kun få gange blev målmændene sat på prøve.

Det ændrede sig i anden halvleg, hvor Mathias Jørgensen viste al den skarphed, der havde manglet i første halvleg.

AaB - Sønderjyske - Spiller-karakterer
AaB - Sønderjyske - Spiller-karaktererFlashare

AaB satte sig solidt på kampen, og Sønderjyske havde svært ved at følge med.

Tre minutter inde i anden halvleg scorede Mathias Jørgensen til 1-0, da han blev sat perfekt op af holdkammeraten Andres Jasson.

Men Sønderjyske-keeper Jakob Busk dækkede ikke specielt godt af ved forreste stolpe, som var det eneste sted, som Mathias Jørgensen kunne finde plads.

Efter 62 minutter øgede Mathias Jørgensen til 2-0, da han igen stod fri i venstre side af feltet. I to omgange fik han passeret Jakob Busk i målet.

Hattricket blev fuldendt efter 77 minutter, efter at indskiftede Nicklas Helenius uselvisk agerede assistmager foran de 6802 tilskuere.

Sønderjyske havde ikke noget modsvar og spillede vel en af sæsonens ringeste kampe.