Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mbappe under beskydning for landsholdsafbud mens han er fit nok til at spille for Madrid

Mbappe har gjort folk vrede i sit hjemland
Mbappe har gjort folk vrede i sit hjemland Leon Kuegeler / Reuters
Frankrigs anfører Kylian Mbappe (25) bliver kritiseret i sit hjemland for at springe Les Bleus' Nations League-kampe mod Israel og Belgien over, mens han er klar til at spille for Real Madrid.

Angriberen pådrog sig en muskelskade i sidste måned, men vendte tilbage til banen i Champions League sidste onsdag.

Frankrigs landstræner Didier Deschamps udelod Mbappe fra den trup, han offentliggjorde torsdag, og sagde, at den 25-årige manglede forberedelse, fordi han havde spillet for få kampe.

Mbappe startede Reals La Liga-kamp mod Villarreal i lørdags.

"Enten er du skadet, og så spiller du ikke med din klub, og så bliver du ikke indkaldt til landsholdet," siger den tidligere franske landsholdsspiller Maxime Bossis til den franske sportsavis L'Equipe mandag.

"Men når du kommer ind fra bænken i Champions League og starter inde i en ligakamp, så bliver tingene mere uklare. Han er en særlig spiller. Det var det samme med Michel Platini, da vi stadig ville have ham med, da han blev skadet."

Mbappes situation er mere kompliceret, fordi den tidligere Paris St Germain-spiller er landsholdsanfører, efter at have fået anførerbindet foran Antoine Griezmann, som i sidste uge meddelte, at han trækker sig tilbage fra international fodbold.

Griezmanns engagement i Les Bleus blev aldrig betvivlet, da Atletico Madrid-angriberen spillede rekordmange 84 kampe i træk for sit land mellem 2017 og 2024.

"Som anfører skal (Mbappe) være et eksempel for fansene, og det har han ikke været," lyder det fra Fabien Bonnet, talsmand for Irresistibles Francais, den største franske fangruppe, til L'Equipe.

"Det, der viser sig, er, at den rigtige anfører, Antoine Griezmann, er væk."

Frankrig, som er nummer to i gruppe A, møder Israel i Budapest på torsdag og rejser til Belgien næste mandag.