Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Arrig fransk keeper uddelte kæmpe skideballe efter nederlag mod Italien

Medie: Arrig fransk keeper uddelte kæmpe skideballe efter nederlag mod Italien
Medie: Arrig fransk keeper uddelte kæmpe skideballe efter nederlag mod ItalienProfimedia
Efter det overraskende franske nederlag mod Italien i Paris gik AC Milan-målmanden Mike Maignan angiveligt amok på sine holdkammerater i omklædningsrummet efter kampen, hvor han satte spørgsmålstegn ved deres vilje til at ofre sig for landsholdet. Det skriver det franske medie L' Equipe.

Maignan havde angiveligt sagt, at selvom kun to italienske spillere var gode nok til at komme ind i den franske startopstilling, fortjente gæsterne sejren i den franske hovedstad fordi de ville det mere.

Efter Maignans raserianfald var både anfører Antoine Griezmann og Kylian Mbappe så lamslåede, at ingen af dem valgte at sige noget til holdkammeraterne efter kampen.

Den 29-årige målmand nægtede senere at afsløre præcis, hvad der var sket i omklædningsrummet, men insisterede på, at holdet skulle fokusere på at komme videre fra nederlaget.

"Det er et nederlag, der gør ondt," indrømmede Maignan. 

'Det var en dårlig dag, vi mødte et godt hold, der forsvarede godt. Vi kan ikke lukke hver kamp med blot ét mål. Jeg tog det dårligt, gruppen tog det dårligt.

"Vi er nødt til at komme os med det samme. Det, der bliver sagt i omklædningsrummet, bliver mellem os. Vi diskuterer det i morgen.  Der er ingen grund til bekymring. Når vi taber en kamp, er det ikke verdens undergang. Vi har alle en rolle at spille på banen. Nu drejer det sig ikke om at komme med undskyldninger, men at komme videre."

Didier Deschamps "Le Bleus" skal forsøge at få deres første sejr i Nations league gruppespillet, når de mandag aften møder Belgien i Paris.