Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Bo Henriksens uvilje til at give talenter chancen vil koste ham jobbet i Zürich

Medie: Bo Henriksens uvilje til at give talenter chancen vil koste ham jobbet i Zürich
Medie: Bo Henriksens uvilje til at give talenter chancen vil koste ham jobbet i ZürichProfimedia
Det schweiziske medie "Blick" hævder, at trods Bo Henriksens flotte succes i FC Zürich, hvor han har ført det tidligere bundhold op til en øjeblikkelig tredjeplads efter en formidabel start på sæsonen, så er det meget sandsynligt, at partnerne skilles, når Henriksens kontrakt udløber til sommer.

På trods af Henriksens resultatmæssige succes, så er det specielt Henriksens manglende lyst til at give FC Zürichs talenter en chance for vise formatet, der har skabt klubbens åbenbare nuværende uvilje mod at forlænge samarbejdet.

Ifølge Blick sætter Henriksen altid sin lid til den 34-årige Ivan Santini og den angrebsmæssigt harmløse Daniel Afriyie (22) frem for klubbens to 18-årige kæmpe-talenter Junior Ligue og Labinot Bajrami.

Den 21-årige Nils Reichmuth var ligeledes topscorer for klubben i sommerens forberedelser til den nye sæson, men blev først indlemmet i truppen for første gang i midten af ​​december.

Samtidig spiller den 21-årige Silvan Wallner og den 20-årige Selmin Hodza kun, hvis stamspillerne ikke er til rådighed og de nyankomne Armstrong Oko-Flex (21) og Arad Bar (23) er også blot statister i truppen.

Henriksens enkle svar på spørgsmålet om de unges manglende spilletid er: "Den, der møder op til træning, spiller." Det kan være legitimt for Henriksen, men FC Zürich ønsker i fremtiden at tjene millioner på spillersalg mere end nogensinde, og på den baggrund har de i den grad brug for at de unge talenter får mulighed for at vise talentet.

På længere sigt er Henriksens anti-talent linje ifølge mediet svært forenelig med den sportslige ledelse, som omfatter Milos Malenovic (sportdirektør) og Ricardo Moniz (chef for spillerudvikling), Sascha Milicevic (akademidirektør), og Gianluca Frontino (medformand fra 1. januar). )

Avisen skriver, at der mere end nogensinde er brug for et bindeled mellem klubbens U21-spillere og den professionelle trup, og her virker Henriksen, der blev hentet ind som brandmand, da klubben skrabede bunden, ikke som det rigtige valg.