Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Chelsea indgår aftale med ung fransk erstatning for Andreas Christensen

Medie: Chelsea indgår aftale med Benoit Badiashile
Medie: Chelsea indgår aftale med Benoit BadiashileProfimedia
Chelsea har indgået en aftale med AS Monaco om den 21-årige forsvarsspiller Benoit Badiashile. Transfersummen skulle ligge omkring 283 millioner kroner, skriver The Athletic.

Chelsea har aftalt personlige vilkår med Badiashile om en langtidskontrakt, og det obligatoriske lægetjek er ved at blive planlagt.

Badiashile blev Chelsea's første-prioritet, da man ikke kunne komme til enighed med RB Leipzig om en transfersum for den 20-årige kroatiske profil Josko Gvadiol.

Chelsea har også haft andre unge forsvarere i kikkerten bl.a den 23-årige Evan N'Dicka fra Eintracht Frankfurt og 20-årige Piero Hincapie fra Bayer Leverkusen.

Badiashiles potentielle ankomst skal hjælpe med at lukke det hul, der opstod i de bagerste geledder, da Antonio Rüdiger og Andreas Christensen forlod klubben transferfrit i efteråret.

Badiashile skal konkurrere med Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Trevoh Chalobah, Wesley Fofana, Marc Cucurella og Reece James om pladserne i midterforsvaret.

Badiashile er kendt som en spiller, der er god på bolden, utrolig hurtig og meget nærkampsstærk.

Badiashile, der har opnået to landskampe for Frankrig, har allerede spillet 135 kampe for Monaco i de seneste fire en halv sæson.