Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Guardiola afviser tilbud om at overtage trænerpost for Brasilien

Medie: Guardiola afviser tilbud om at overtage trænerpost for Brasilien
Medie: Guardiola afviser tilbud om at overtage trænerpost for BrasilienAFP
Manchester City´s spanske træner Josip "Pep" Guardiola har ifølge den engelske avis Daily Mail sagt nej til at overtage trænerposten for det brasilianske landshold.

Brasilien er på jagt efter en efterfølger til den 61-årige Tite, som forlod trænerposten efter at Brasilien tabte til Kroatien i kvartfinalen af VM i Qatar.

Det er angiveligt den brasilianske legende Ronaldo, der har diskuteret tilbuddet med Guardiolas agent, men Guardiola har ingen ønsker om at forlade sit job som træner for Manchester City.

Guardiola har aldrig stået i spidsen for et landshold, men har forlængst slået sit træner-talent fast i klubber som FC Barcelona og Bayern München.

Brasilianerne er efter sigende åbne over for ideen om at overdrage ansvaret for landsholdet til en udlænding, hvilket vil være første gang siden 1944, hvor portugiseren Joreca sad med ansvaret i blot to kampe før han valgte at trække sig. 

Guardiola har tidligere udtalt sig om sin interesse i at træne et landshold, men der er formentlig ingen tvivl om, at han først ønsker at føre Manchester City til en Champions League triumf før han evt. forlader klubben. 

Guardiola har været syv år hos Manchester City efter at han var fire år hos Barcelona og tre år hos Bayern.