Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Superligaens tophold skifter ud på trænerposten

Officielt: Superligaens tophold skifter ud på trænerposten
Officielt: Superligaens tophold skifter ud på trænerpostenDejan Obretjovic/Scanpix
FC Nordsjælland skifter ud på trænerposten. Det er assistent Johannes Hoff Thorup, som skal erstatte Flemming Pedersen som cheftræner og dermed får ansvaret for at føre FC Nordsjælland frem til deres andet danske mesterskab i foråret. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Johannes Hoff Thorup begyndte som ungdomstræner i klubben samt i AB. Han har været assistent for Flemming Pedersen siden sommeren sidste år.

"Jeg har lært meget af at gå og kigge på Flemming og de andre trænere vi har, og har haft, her i klubben", siger Johannes Hoff Thorup .

"Men jeg har altid haft mine egne idéer til, hvordan jeg selv kan udvikle mig og sørge for at få det bedste ud af den gruppe spillere og kollegaer, som jeg lede." Klubbens kultur, filosofi og spillestil er jeg selv en del af, og den har formet mig til det, jeg er i dag – både som træner og menneske. Jeg føler mig klar til denne opgave mere end nogen anden opgave, jeg kunne få stillet, og jeg er taknemmelig for tilliden."

Tidligere træner Flemming Pedersen fortæller, at det i lang tid har været planlagt, at Johannes Hoff Thorup skulle overtage det varme sæde mens Flemming Pedersen bliver teknisk direktør:

"Det har egentlig været planen i halvandet år, at jeg skulle dedikere mig til rollen som Teknisk Direktør i FCN og RtD, men det måtte vente, til vi havde fundet den rigtige til at tage over som cheftræner. Den måde, Johannes Hoff Thorup har fortsat sin udvikling på det sidste halvandet års tid, har gjort det klart for mig og os, at det er ham, det skal være. "

FC Nordsjælland fører før forårets kampe Superligaen tre points foran Viborg. Topholdet spiller sin første kamp i det nye den 19. feburar ude mod Lyngby.