Michael Schjönberg dømt for at overtræde adfærdskodeks: AGF genkender ikke indberetningen

Flashscore
Michael Schjönberg ved tiltrædelsen i sommer
Michael Schjönberg ved tiltrædelsen i sommerAGF Kvindefodbolds facebookside
AGFs cheftræner for kvindeholdet, Michael Schjönberg, får yderligere en dag på tribunen.

Jyderne måtte se sig selv slået med 2-0, til førerholdet i Gjensidige Kvindeligaen, FC Nordsjælland.

Gæsterne fik udvist Matilda Mcnamara i starten af anden halvleg, men holdt kampen i live, indtil FC Nordsjælland lukkede kampen i sidste minut.

Efter 89 minutter modtog AGFs cheftræner marchordre, efter at have modtaget sit andet gule kort.

Nu er den automatiske ene karantænedag, blevet fordoblet efter at sagen har været forbi Disciplinærudvalget.

”Dommeren har indberettet, at AGF’s cheftræner fik sin anden advarsel i kampen for overdrevne protester mod fjerdedommeren. Dommeren har oplyst, at den anden advarsel blev givet på baggrund af bl.a. cheftrænerens gentagne råb og gestikulationer rettet mod fjerdedommeren”, lyder det fra kendelsen.

Derudover bliver der også lagt vægt på, at Schjönberg har opsøgt dommerkvarteten efter kampen, samt være for længe om at forlade spillepladsen.

I AGFs egen redegørelse, mener klubben at Michael Schjönberg gjorde som man kunne forvente, og at det ligger til trænerens natur, at være udfarende på bænken.

I kendelsen beskriver kampens dommer, Frederikke Lydia Søkjær, at Schjönberg skulle have optrådt ubehageligt overfor kampens officials.

Denne kritik frasiger AGF sig også.

Michael Schjönberg har afsonet den ene spilledags karantæne, da AGF tabte med 2-1 i Brøndby, men må nu også overlader tøjlerne til andre, når AGF på lørdag på hjemmebane møder bundholdet fra FC Thy-Thisted Q.