Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mike Tyson kalder comeback mod Jake Paul i en alder af 57 år for en "no-brainer"

Tyson er klar til at vende tilbage til ringen
Tyson er klar til at vende tilbage til ringenAFP
Den tidligere sværvægtskonge Mike Tyson sagde mandag, at hans beslutning om at træde tilbage i ringen i en alder af 57 år var en "no-brainer", og han afviste den seneste tids kritik af, at han var for gammel til at gøre comeback.

På en pressekonference i New York for at promovere sin kommende kamp mod YouTuberen Jake Paul indrømmede Tyson, at træningen op til hans tilbagevenden havde taget hårdt på ham.

"Jeg har det godt, men min krop er noget lort lige nu, jeg er øm, jeg er virkelig øm," sagde Tyson, som møder Paul den 20. juli på AT&T Stadium i Arlington, Texas, som er hjemsted for NFL-holdet Dallas Cowboys.

Men bokseren, som terroriserede sværvægtsklassen i 1980'erne og 1990'erne som den selvudnævnte "hårdeste mand på planeten", insisterede på, at han ikke havde nogen betænkeligheder ved at snøre handskerne igen, næsten to årtier efter sin sidste professionelle kamp i 2005.

"Det var en no-brainer," sagde Tyson.

"Han er en ny og fremadstormende fyr på scenen. Og jeg kan godt lide at ryste sportsverdenen i sin grundvold, og det gør jeg nu. Det er bare noget, jeg har lyst til at gøre."

Tyson, som fylder 58 år i juni, møder den 27-årige Paul i en professionel kamp, som består af otte runder af to minutters varighed, og som er blevet godkendt af bokseautoriteterne i Texas.

Men flere medlemmer af boksemiljøet, herunder den tidligere sværvægtsmester Deontay Wilder, har udtrykt forbehold over for kampen og udtrykt bekymring for, at Tyson kunne komme til skade.

Tyson afviste dog tvivlerne, da han blev spurgt om sit svar mandag.

"Jeg er smuk, det er alt, hvad jeg kan sige," sagde Tyson. "De mennesker, der sagde det, ville ønske, at de var heroppe. Ingen andre kan gøre det her."

Paul sagde i mellemtiden, at han er klar til at håndtere Tysons erfaring og styrke.

"Mange mennesker tvivler på mig," sagde Paul. "Jeg ser kommentarerne om, at 'hvis Jake vinder denne kamp, er den aftalt', fordi han ser så fantastisk ud. Alder betyder ikke noget.

"Han er en dræber. Han er en kriger. Han har gjort det her hele sit liv, så det er helt naturligt for ham. Jeg har kun gjort det i fire år og på et superhøjt niveau.

"Den 20. juli vil jeg vise verden, at jeg kan udbokse Mike Tyson og bevise, at alle tager fejl, og vise, at det er mig, der slår ihjel."

Tyson sagde i mellemtiden, at han ikke nærede noget fjendskab over for sin meget yngre modstander.

"Jeg kan virkelig godt lide Jake. Men når han er i ringen, skal han kæmpe, som om hans liv afhænger af det, for det kommer det til", spøgte Tyson.

Det tidligere sværvægtsikon nægtede endda at udelukke flere kampe på et senere tidspunkt.

"Måske gør vi det igen," sagde Tyson.

"Men må jeg ikke nok tage mig af Jake først?"