Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikel Arteta ser frem til mødet med sin ven og gamle læremester

Mikel Arteta ser frem til mødet med sin ven og gamle læremester
Mikel Arteta ser frem til mødet med sin ven og gamle læremesterPhoto by Glyn KIRK / AFP
Det er to spanske managers der står overfor hinanden i fredagens FA Cup brag, når Manchester City tager imod Premier League-duksene fra Arsenal. De to har en fortid sammen i netop Manchester City, hvor Mikel Arteta var assistent for Pep Guardiola, og dette var en medvirkende faktor i de to managers nuværende venskab.

Det er to spanske managers der står overfor hinanden i fredagens FA Cup brag, når Manchester City tager imod Premier League-duksene fra Arsenal.

De to har en fortid sammen i netop Manchester City, hvor Mikel Arteta var assistent for Pep Guardiola, og dette var en medvirkende faktor i de to managers nuværende venskab.

Til nyhedsbureauet Reuters udtaler Arteta om det at dyste om trofæer med sin gamle chef:

”Jeg har altid håbet, at det ville være tilfældet en dag, og det sker så i denne sæson. Det kommer selvfølgelig ikke til at ændre noget venskab, hvor vigtig han er i mit liv, og hvor vigtig han er for mit fag”.

Arteta siger videre: "Vi ønsker både at vinde og forsvare vores klubber på den bedst mulige måde. Sådan har det altid været siden dag ét".

40-årige Mikel Arteta, der guidede Arsenal til FA Cuppen i 2019-20, sagde, at en sejr fredag ville give hans hold momentum og styrke deres selvtillid.

”På nogle måder vil det definere vores sæson, for hvis vi er i stand til at vinde på fredag, går vi videre til næste runde, og det vil de ikke”.

Arsenals manager er også vidende om den tradition der er forbundet med den engelske FA Cup.

”Det er en vigtig turnering for os, og med en sejr fredag aften giver det os stadig mulighed for at FA Cuppen”, siger Arteta og tilføjer: ”Dette er en stor test mod, i min optik, det bedste fodboldhold i verden. Jeg ser frem til det. Det vil fortælle os meget om, hvor vi er”.

Kampen spilles fredag aften på Etihad Stadium med kick-off kl 21:00, og bliver det første indbyrdes møde i denne sæson.