Mikkel Hansen og Aalborg fik vendt stime med sejr i Lemvig

Mikkel Hansen og Aalborg tog en succesoplevelse med hjem fra vestkysten.
Mikkel Hansen og Aalborg tog en succesoplevelse med hjem fra vestkysten.Profimedia
Håndboldherrerne fra Aalborg hentede søndag en tiltrængt sejr i landets bedste række

På udebane vandt Mikkel Hansen og holdkammeraterne med 36-29 over Lemvig-Thyborøn efter nederlag i de seneste fire kampe - fordelt på to i ligaen og to i Champions League.

Gæsterne fra Aalborg virkede opsatte og førte allerede 3-0 efter godt to minutters spil.

Aalborgenserne lod aldrig for alvor hjemmeholdet komme tæt på, og lige før pausen sørgede Sebastian Barthold på et kontraangreb for en føring på 18-12 før anden halvleg.

Mikkel Hansen bidrog med to scoringer, det ene på straffekast, i de første 30 minutter, og landsholdsstjernen fik efter pausen fordoblet det antal. Topscorer for Aalborg blev Barthold med seks mål.

Rivalerne fra GOG var i aktion allerede lørdag, hvor mestrene vandt med 31-28 over HC Midtjylland.

GOG topper tabellen efter 16 spillerunder med 29 point foran Aalborg med 27. Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding følger efter med 24 point hver.