Monza-forsvarer såret i knivoverfald

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Monza-forsvarer såret i knivoverfald

Pablo Mari for Arsenal.
Pablo Mari for Arsenal.Profimedia
AC Monza-spilleren Pablo Mari er blandt de sårede efter en psykisk syg mand gik amok i et indkøbscenter i Milano. Den 29-årige er dog sluppet med et dybt stik i ryggen, mens mindst en anden er afgået ved døden, oplyser italiensk politi.

Spanske Pablo Mari, der har en fortid i både Arsenal og Manchester City, var torsdag blandt ofrene i et masse-stikkeri i et milanesisk indkøbscenter. Monza-spilleren er dog sluppet forholdsmæssigt billigt med et stik i ryggen, der ikke har ramt vitale organer, men dog ramt nogle muskler. Men andre slap ikke så heldigt fra angrebet, der blev udført af en 46-årig psykisk syg mand.

"Jeg var heldig, for jeg så en mand dø foran mig. Jeg mærkede pludselig en ubærlig smerte i ryggen, og dernæst så jeg en mand blive stukket i halsen. Jeg har det fint, og jeg er snart tilbage på banen," fortæller Jose Mari til La Gazzetta dello Sport.

AC Monza har fået en middelmådig start på sæsonen, og ligger derfor lige nu som nummer 15 efter 11 kampe. Mari har spillet der siden januar, og var før dette udlejet til Udinese. Han har været ejet af Arsenal siden 2020 og spillet 14 kampe for dem inden sin udlejning.