Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mors-Thy forfremmer assistent som Agesen-afløser

Mors-Thy har ny cheftræner på plads.
Mors-Thy har ny cheftræner på plads.Profimedia
Knap er Dennis Bo Jensen tiltrådt som assistenttræner i Mors-Thy Håndbold, før han kan se frem til en forfremmelse.

Det bliver nemlig assistenten, der fra sommeren 2025 overtager cheftrænerjobbet i Mors-Thy fra Niels Agesen, der har valgt at stoppe som cheftræner i klubben efter sæsonen.

Det skriver den jyske klub torsdag aften på sin hjemmeside.

Dennis Bo Jensen kom inden indeværende sæson til Mors-Thy som ny assistenttræner for Niels Agesen.

"Da Niels Agesen valgte at stoppe et år før tid, var der ingen tvivl om, at Dennis var vores spidskandidat," siger den administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold, Ian Marko Fog.

"Han er blevet godt modtaget af holdet og har i den korte fase hos os fremstået særdeles overbevisende. Vi er derfor glade for, at det er lykkedes at få ham på kontrakt som cheftræner de kommende to sæsoner."

Dennis Bo Jensen har cheftrænererfaring fra tidligere, hvor han har stået i spidsen for Ajax København i Kvindeligaen og Lemvig-Thyborøn Håndbold i Herreligaen.

Det er ikke helt små sko, som Dennis Bo Jensen skal udfylde i Mors-Thy.

To gange har Niels Agesen ført Mors-Thy i slutspillet i den bedste danske række, og i sidste sæson endte det med en femteplads. To gange har han spillet europæisk håndbold med klubben i European League.

"I Mors-Thy Håndbold er meget funderet i talentudvikling, som er noget, der ligger mit hjerte meget nært, og som jeg virkelig brænder for," siger Dennis Bo Jensen, der som cheftræner har fået en kontrakt til sommeren 2027.