Nørgaard roser landsholdets unge kuld: Fed indstilling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nørgaard roser landsholdets unge kuld: Fed indstilling

Nørgaard roser landsholdets unge kuld: Fed indstilling
Nørgaard roser landsholdets unge kuld: Fed indstillingProfimedia
18 af 26 spillere er gengangere fra VM 2022, der endte med en stor dansk skuffelse og exit efter gruppespillet.

Men der er også nyt blod i EM-truppen, og flere af de nye, unge kan få afgørende roller og være med til at genrejse landsholdet efter skuffelsen i Qatar.

Det gælder ikke mindst folk som frontløber Rasmus Højlund, backen Victor Kristiansen og midtbanemotor Morten Hjulmand.

"Jeg synes, de nye kommer med en rigtig fed indstilling. Tidligere har der været nogen med, som måske ikke helt har forstået, hvad det kræver".

"Men det nye kuld vil virkelig gerne bidrage til den vej, vi gerne vil gå som hold, og det er en fed indstilling", siger midtbanespilleren Christian Nørgaard.

Han fremhæver, at de unge ikke bare er med for potentialets skyld. De har præsteret på deres klubhold og ført formen med videre på landsholdet.

"Højlund gør sig i en af verdens største klubber (Manchester United. red.), og det taler for sig selv. Victor har været med til at spille Bologna i Champions League, og Hjulmand er blevet mester med Sporting".

"De har grebet chancen, når der er blevet peget på dem. Og det er vigtigt, når man kommer ind som ny".

Selv om der ikke er sket revolutioner, siden Danmark forlod VM med blot ét mål og ét point på kontoen, kan det nye blod være en af de afgørende marginaler, som landsholdet manglede i Qatar.

"Det tror jeg helt bestemt. Det holder os alle på tæerne og giver et højere niveau til træning, at de unge præsterer og ikke bare forholder sig afventende".

"Desuden har de også bidraget godt til sammenholdet uden for banen. Jeg har kun stor ros til det unge kuld, der er kommet ind nu".

Victor Kristiansen sender smigeren tilbage.

"Alle har været virkelig gode til at tage i mod mig og de andre unge og få os ind i hverdagen".

Han mener, det er godt for landsholdet at have en blanding af nye folk, men også folk, der fik knubs i Qatar.

"Det kan blive en fordel for os, at en del har den oplevelse med i bagagen. Det er meget sundt, tror jeg. Vi kan alle tage af sted med oprejst pande", siger Kristiansen.

I forhold til VM er også reservekeeper Mads Hermansen, offensivspillerne Anders Dreyer og Jacob Bruun Larsen samt de rutinerede forsvarsspillere Jannik Vestergaard og Mathias "Zanka" Jørgensen nye.