Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nadal ude af Australian Open – skade forstyrrede den forsvarende mester

Opdateret
Nadal ude af Australian Open – skade forstyrrede den forsvarende mester
Nadal ude af Australian Open – skade forstyrrede den forsvarende mesterMANAN VATSYAYANA/AFP
Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal så skarp ud i første runde af Australian Open, da han slog Jack Draper med 3-1. I anden runde røg spanieren dog ind i nogle fysiske udfordringer, der kostede ham en plads videre i turneringen.

Ved anden runde af Australian Open var førsteseedede Rafael Nadal naturligvis favorit mod amerikanske Mackenzie McDonald.

Nadal kunne dog ikke leve op til favoritværdigheden, da det spanske tennisikon tabte i tre sæt, hvor særligt en skade var medvirkende til Nadals nederlag.

Nadal havde tabt første sæt med 6-4 og midtvejs i andet sæt kunne det ses, at spanieren ikke var på sit vanlige høje niveau, da en skade tydeligvis påvirkede ham.

Spanieren tabte også andet sæt med 6-4, og han skulle derfor vinde de resterende tre sæt, hvis han skulle videre i turneringen, som han vandt sidste år.

Desværre for Nadal var smerterne for stor en faktor, og han endte med at tabe det sidste sæt 7-5.

Her kan du se statistikkerne for kampen.

Efter kampen satte den spanske tennisspiller ord på, hvilken skade der var tale om.

”Jeg har tidligere haft problemer med hoften. Jeg var nødt til at få behandlinger i fortiden. Nu føler jeg, at jeg ikke kan bevæge mig," fortalte Rafael Nadal efter kampen.

Mackenzie McDonald, der er nummer 65 på verdensranglisten, er derfor overraskende videre til tredje runde af den prestigefyldte Grand Slam-turnering.