Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nadal ved, at "smerterne aldrig forsvinder" - rejser tvivl om comeback

Rafael Nadal ved stadig ikke, hvornår han får lov til at fejre sit comeback.
Rafael Nadal ved stadig ikke, hvornår han får lov til at fejre sit comeback.AFP
Tennisstjernen Rafael Nadal håber på et comeback næste år, men dæmper forventningerne på grund af sin lange skadespause. "Vi ved, at smerten aldrig vil forsvinde," siger den 22-dobbelte Grand Slam-vinder.

"Jeg håber, at jeg kommer til at spille igen"

Ikke desto mindre siger Rafael Nadal, at han har taget et skridt fremad. Spanieren blev skadet ved Australian Open i begyndelsen af året og har siden kæmpet med hofteproblemer. Han har ladet det stå åbent, hvornår han vil gøre comeback.

"Jeg kommer ikke til at vinde flere Grand Slams end Djokovic, men jeg får chancen for at have det sjovt igen." For ham er den personlige succes det vigtigste."Årene går..Jeg håber at kunne spille igen, det vil opfylde et stort personligt ønske" siger Nadal.

Skadesplagede Nadal er i karrierens efterår
Skadesplagede Nadal er i karrierens efterårProfimedia

Han spillede sin hidtil sidste kamp i Australien den 16. januar mod Mackenzie McDonald og tabte i tre sæt. Den tidligere etter på verdensranglisten er nu dumpet ned som nr. 664.

Nadal har vundet alle Grand Slam-turneringer i sin karriere og er rekordvinder af French Open med 14 titler. Han opnåede sin sidste store succes der i 2022.

"Jeg har det fint, jeg træner, og jeg er glad," siger manden fra Mallorca.

"Jeg er sikker på, at jeg vil kunne sige noget mere konkret i de kommende uger."