Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Naomi Osaka annoncerer brud med træner

Naomi Osaka taler med sin træner Wim Fissette under træningen i Indian Wells.
Naomi Osaka taler med sin træner Wim Fissette under træningen i Indian Wells.Matthew Stockman / Getty Images North America / AFP
Den japanske tennisstjerne Naomi Osaka skiller sig af med den belgiske træner Wim Fissette, oplyste den tidligere verdensetter på Instagram fredag.

"4 år, 2 Slams og en hel masse minder," skrev Osaka i et indlæg på sin Instagram-story.

"Tak Wim for at være en fantastisk træner og en endnu større person. Jeg ønsker dig alt det bedste."

Fissette var træner for Osaka i to omgange, fra 2019 til sommeren 2022 og igen, da de blev genforenet sidste år, da Osaka vendte tilbage til spillet efter fødslen af sin datter Shai i juli 2023.

Osaka vandt US Open 2020 og Australian Open 2021 under hans vejledning og nåede også finalen i Cincinnati Open 2020 og Miami Open 2022.

Men den firedobbelte Grand Slam-mester har haft svært ved at samle sejre, siden hun vendte tilbage til WTA-touren i Brisbane i januar.

Hendes sejr over Jelena Ostapenko i første runde af US Open i sidste måned var hendes første i fire år over en top 10-spiller - og hun røg ud i anden runde på Flushing Meadows til Karolina Muchova, der er nummer 52 på ranglisten.

"Det har været lidt svært, for jeg kan selvfølgelig kun måle, hvordan jeg har det, ud fra resultaterne," sagde hun efter nederlaget til Muchova.

"Jeg føler mig hurtigere. Jeg har det bedre, men jeg tabte i anden runde. Så det er lidt hårdt," tilføjede Osaka, som er faldet til 75. pladsen i verden og kun har nået to kvartfinaler i 16 turneringer, siden hun vendte tilbage.

Osaka sagde, at hun forsøgte at indtage en mere moden holdning til sine nederlag, men indrømmede en vis frustration.

"Jeg føler, at jeg arbejder meget hårdere, end jeg nogensinde har gjort i mit liv, så det skal blive til noget," sagde hun.

"Det behøver det ikke blive, men det tror jeg, det gør."