Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neuer skal stå skoleret over for Bayern-ledelse efter hård kritik af målmandstræner-fyring

Opdateret
Neuer skal stå skoleret over for Bayern-ledelse efter hård kritik af målmandstræner-fyring
Neuer skal stå skoleret over for Bayern-ledelse efter hård kritik af målmandstræner-fyringAFP
Den tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer skal stå skoleret over for Bayern Münchens ledelse efter at han har kritiseret klubben i hårde vendinger for at have fyret målmandstræner Toni Tapalovic, der havde været målmandstræner i klubben siden 2011.

"Det ramte mig hårdt. Det kom ud af ingenting for mig. Også for Toni. Jeg forstod det slet ikke. Det blæste mig bagover", sagde Neuer i et interview med Suddeutche Zeitung.

"Toni var altid en holdspiller for os. Sådan havde alle det. Han var der ikke kun for mig, men for hele gruppen af målmænd, for træner-teamet og klubben."

"Det var et stort slag for mig. Jeg følte, at mit hjerte blev revet ud. Det er det vildeste, jeg har oplevet i min karriere, og jeg har virkelig oplevet meget", sagde Neuer.

Bayerns bestyrelsesformand Oliver Kahn slår nu fast, at han er meget skuffet over Neuers udtalelser, og at man nu vil kalde målmanden til samtale.

"Hvad Neuer sagde i forbindelse med Toni Tapalovics fyring, stemmer ikke overens med hans rolle som anfører eller værdierne i FC Bayern. Derudover er hans udtalelser dårlig timing, fordi vi står over for nogle meget vigtige kampe," sagde Kahn fredag aften til det tyske pressebureau DPA.

Til spørgsmålet om Neuers motiver sagde Kahn:

"Han er personligt berørt, det skal man til en vis grad forstå. Det var vi også klar over, da vi forklarede ham beslutningen."