Newcastle fortsætter vanvids-stime og rykker op på 2.pladsen foran City

Newcastle fortsætter vanvids-stime og rykker op på 2.pladsen foran CityProfimedia
Newcastle fik deres niende sejr ud af de sidste 11 kampe, da de på udebane vandt en meget sikker 3-0 sejr over Leicester City og dermed rykkede op på andenpladsen foran Manchester City. Newcastle har dog spillet to kampe flere end Manchester City.

Newcastle kom allerede foran efter tre minutters spil, da Daniel Amartey fældede Joelinton i straffesparksfeltet og Chris Wood omsatte stensikkert den store chance til en tidlig Newcastle-føring.

Og allerede efter syv minutter fordoblede udeholdet føringen, da Miguel Almiron, den paraguyanske angriber, der har været i forrygende form dette efterår, spillede en et-to kombination med Bruno Guimaraes og køligt sendte bolden forbi Leicester-målmand Danny Ward.

Og 3-0 blev det så efter 32 minutter, da Joelinton kom højest til et hjørnespark fra Kieran Trippier. Dermed var kampen reelt afgjort, og selvom Newcastle løsnede trykket på gaspedalen resten af kampen var Leicester aldrig rigtig tæt på at komme tilbage i kampen.

I eftermiddagens andre kampe fik Crystal Palace ikke færre end to spillere vist ud (Tyrick Mitchell og James Tomkins), da de meget overraskende tabte hjemmekampen mod Fulham med 3-0 mens Rayan Ait Nouri i de døende sekunder gav Wolverhampton en uhyre vigtig udesejr på 2-1 mod Everton i bundbraget på Goodison Park.

Endeligt rykkede Brighton op på 6.pladsen i ligaen med en sejr på 3-1 ude over Southampton, der nu ligger sidst med 12 point.