Newcastle tager 5. sejr i træk med kneben sejr mod Graham Potters kriseramte Chelsea

Newcastle tog den 5. sejr i træk med kneben sejr mod Graham Potters kriseramte ChelseaProfimedia
Newcastle fik sin femte sejr i træk, da holdet demonstrerede deres øjeblikkelige styrke ved at slå Graham Potter´s Chelsea 1-0 hjemme på St. James Park. Med sejren rykkede Newcastle op på tredjepladsen, et point foran Tottenham.

Chelsea gik ind til opgøret med to Premier League-nederlag i bagagen, og det var ogå hjemmeholdet, der tog initiativet fra start, dog uden at producere de helt store chancer mod en stærk Chelsea-defensiv.

Miguel Almiron havde halve chancer til at bringe hjemmeholdet foran, men 1. halvleg ebbede ud uden at nogen af de to hold for alvor var i stand til at skabe panik i hinandens forsvar.

Newcastle - Chelsea
Newcastle - ChelseaFlashscore

Newcastle fortsatte dominansen i 2. halvleg, men alligevel var Chelsea tæt på at tage føringen, da Conor Gallagher testede Nick Pope med et godt forsøg efter 65 minutter.

Den utvivlsomt mest formstærke spiller i den engelske Premier League er Miguel Almiron, og den spanske kreatør, var også arkitekt bag Newcastle´s sejrsmål efter 67 minutter. Almiron modtog bolden i højre side, og undslap tacklinger fra Chelsea´s paniske forsvarere på kanten af feltet før han lagde bolden til rette for Joe Willock, som skruede den uden for Edouard Mendy´s rækkevidde.

Der blev ikke scoret mere, og derfor kan Newcastle nu "overvintre" på 3. pladsen ind til 2. juledag, hvor Premier League starter igen efter VM.