Neymar bekræfter skænderi med sportsdirektør efter Monaco-skuffelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neymar bekræfter skænderi med sportsdirektør efter Monaco-skuffelse

Neymar på mandagens skuffelse forud for kampen mod Bayern München tirsdag
Neymar på mandagens skuffelse forud for kampen mod Bayern München tirsdagProfimediaAFP
Neymar har bekræftet, at han var involveret i et skænderi med PSGs sportsdirektør Luis Campos i lørdags, men sætter spørgsmålstegn ved, hvordan oplysningerne kom frem i medierne.

PSG led et skuffende 3-1-nederlag mod Monaco i lørdags, og efter kampen hævdede franske medier, at Neymar havde luftet sine frustrationer over for sine holdkammerater og Campos i omklædningsrummet.

Neymar fortalte om konfrontationen på mandagens pressemøde forud for kampen tirsdag mod Bayern München og sagde, at det er en del af fodbold.

"Vi havde en lille diskussion. Det er en del af fodbold. Det er ligesom med min kæreste. Fodbold er ikke kun kærlighed og venskab. Der er respekt, men der skal være plads til at man er uenige, og nogle gange er der brug for diskussioner for at hjælpe dig med at blive bedre."

"Vi er ikke vant til at tabe, så selvfølgelig, når vi taber kampe, kan det forstyrre os. Men det er en del af processen med at blive bedre", sagde den brasilianske angriber.

Neymar sagde også, at han var frustreret over mediernes rygter, der konstant gør livet surt for ham og hans holdkammerater i PSG. 

"Helt ærligt, så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Jeg er ikke ansvarlig for det. Men det generer træneren og mine holdkammerater, så vi må prøve at finde ud af, hvad der er foregår, for det duer ikke at alt, hvad der sker i vores omklædningsrum, ender i pressen."