NHL-overblik: Nikolaj Ehlers på tavlen i målrig sejr over Vancouver

NHL-overblik: Nikolaj Ehlers på tavlen i målrig sejr over VancouverJames Carey Lauder/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Den danske superstjerne havde en fremragende dag på kontoret, da hans hold Winnipeg Jets på egen is vandt med 7-4 over Vancouver Canucks.

Winnipeg Jets ser gode ud for tiden, og nu er danske Nikolaj Ehlers også tilbage, hvilket kun styrker dem yderligere. Natten til mandag satte Winnipeg syv pucke i kassen bag Canucks målvogterne Collin Delia og Spencer Martin.

Jets spilleren Kyle Connor fortsatte sin forrygende hjemmebanestime med point i nu 11 kampe i træk. Hvis han gør det igen ved næste hjemmekamp, så udligner han den rekord, som Nikolaj Ehlers har, med flest hjemmebanepoint i træk i klubbens historie. Connor stod for et hattrick i opgøret, og det første mål blev smukt serveret af danskeren, der med en tværpasning satte Connor op til en nem scoring. 1. periode endte 2-2.

I den midterste periode faldt scoringen til Ehlers, og det var et klassisk Ehlers mål. Modtog pucken ved den ene bande, satte i fart bagom målet, og satte efterfølgende pucken i det modsatte hjørne. Flot scoring af tilbagekomne Ehlers, der samtidigt var hans første i sæsonen.

Målene kom i en lind støm i 2. periode, og efter 40 minutters ishockey stod der 5-4 til Winnipeg.

I 3. periode trak hjemmeholdet fra, og Ehlers havde igen en afgørende stav med i en Kyle Connor-scoring, da danskeren havde næstsidste stav på, da amerikaneren fuldendte sit hattrick

Arizona Coyotes - Pittsburgh Penguins 1-4

Gæsterne havde tabt seks kampe i træk, og skulle forsøge at genvinde lidt selvtillid mod et Arizona hold, der ligger næstsidst i deres division.

Hjemmeholdet kom foran i første periode, da Barrett Hayton satte periodens eneste scoring ind, og så var det op ad bakke for holdet fra staten Pennsylvania. Med to mål på lidt over tre minutter i 2. periode fik Jake Guentzel vendt opgøret på hovedet. Sidney Crosby havde en finger med i begge scoringer og blev noteret for en assist ved begge.

To yderligere mål af Jason Zucker og Jeff Carter i den sidste periode, skaffede Penguins en tiltrængt sejr og to points til kontoen.

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets 1-0

Lars Eller var vanen tro med for Capitals, da de med lodder og trisser hev en 1-0 sejr i land på en scoring af Erik Gustafsson i starten af kampen. Svenskerens afslutning blev rettet af på Columbusspilleren Tim Bernis skøjte, inden den gled mellem benene på Elvis Merzlikins i Blue Jackets-målet.

Udover de to point kunne Capitals glæde sig over to comebacks denne aften. Tom Wilson og Nicklas Bäckström sæsondebuterede, og de to kan vise sig vigtige for Washingtons playoff-drømme.

Danske Eller var på isen i 17 minutter og 32 sekunder, og blev noteret for ét skud på mål og fire tacklinger.