Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nick Kyrgios planlægger comeback i december: Vil lukke munden på kritikerne

Kyrgios er klar til sit tenniscomeback
Kyrgios er klar til sit tenniscomebackJEAN CATUFFE / Jean Catuffe / DPPI via AFP
Den fyrige australier Nick Kyrgios (29) planlægger at gøre comeback i Abu Dhabi i december med det mål at vinde en Grand Slam og "lukke munden" på dem, der tvivler på ham.

Den tidligere nummer 13 i verden har kun spillet én singlekamp på ATP-touren i to år efter skader i knæ, fod og håndled.

Han har flere gange antydet, at han ville trække sig tilbage, men fortalte mandag News Corp's Code Sports, at han ville vende tilbage til World Tennis League-turneringen i december, inden han vil forsøge sig ved Australian Open i januar.

"Jeg kommer tilbage, fordi der er noget, der holder mig i gang med tennis," sagde han.

"Jeg har slået stort set alle de personer, der har stået foran mig, været i finalen i en Grand Slam, vundet en double-titel i en Grand Slam, vundet flere titler og tjent penge.

"Men jeg tror, at det eneste, der nu er mit mål, er en Grand Slam. Jeg tror, det vil være det eneste, der kan få folk til at holde kæft i sidste ende. Det vil være min dybe motivation."

Kyrgios, som har arbejdet som kommentator under sit fravær, nåede sin første Grand Slam-finale i single i Wimbledon i 2022, hvor han tabte i fire sæt til Novak Djokovic.

Han var aldrig i stand til at nå længere i en æra domineret af Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer, og hans til tider skrøbelige temperament har fået eksperter til at afskrive ham som et spildt talent.

Men da Nadal annoncerede sin pensionering i sidste uge, og Djokovic nu er 37, mener Kyrgios, at tennis-scenen er "mere åben end nogensinde".

Kyrgios har altid været letantændelig og fik tidligt i sin karriere ry for udbrud og nedsmeltninger på banen, men han benægtede, at han var "en slem dreng".

"Jeg tror, jeg blev stemplet sådan, bare fordi jeg var lidt uden for cirklen af, hvad en normal tennisspiller er," sagde han.

"Jeg tror ikke, jeg har den opfattelse hos den australske offentlighed længere. Men i starten af min karriere troede folk, at jeg var en morder."