Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nikolaj Jacobsen utilfreds med Mikkel Hansens beslutning om ikke at gå selv

Nikolaj Jacobsen utilfreds med Mikkel Hansens beslutning om ikke at gå selv
Nikolaj Jacobsen utilfreds med Mikkel Hansens beslutning om ikke at gå selvJens Dresling/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen havde en motorvej gennem kroaternes forsvar til sidst i kampen, men valgte at aflevere den til Emil Jakobsen, der slet og ret ikke kunne gribe bolden.

Den danske landstræner var kortvarigt oppe i det røde felt, i sekunderne efter den dramatiske 32-32 kamp mod Kroatien torsdag aften.

Danmark havde muligheden for at score i de sidste sekunder, men forkludrede den gyldne mulighed.

Om Hansens beslutning om at aflevere, sagde landstræneren til TV 2:

"Jeg synes, at han skulle have gået mere på mål, inden han lægger bolden over, nu de er så flinke at åbne for ham".

Jacobsen uddyber videre om hvorvidt Mikkel Hansen skulle have forsøgt selv:

"Ja da. Der er ingen grund til at spille bolden allerede der. Emil kan jo godt gribe den også, tænker jeg. Men Mikkel kunne bare være gået tættere på, og så kunne opbakningen være kommet, eller også kunne Mikkel have vadet igennem og scoret"

Den danske chef bliver bakket op af tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert Anders Eggert. Den tidligere fløj siger til TV 2:

"Det var en situation, hvor Mikkel Hansen skulle have været tættere på. Der er et stort overtal til Danmark. Johan Hansen er på den anden side, så Mikkel Hansen kunne bare være gået ind for at se, om hullet bliver ved med at være der. Han har også Saugstrup liggende nedenunder. Der var god tid".

Med det uafgjorte resultat er Danmark nu nummer to i mellemrundegruppen, men kan med to sejre over USA og Egypten gå videre som nummer et.

Danmark spiller lørdag mod USA.