Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Norsk træner har Bendtner i lære i Ranheim: Han kan bidrage med meget i et trænerteam

Nicklas Bendtner og Kåre Ingebrigtsen i Rosenborg.
Nicklas Bendtner og Kåre Ingebrigtsen i Rosenborg.Profimedia
Nicklas Bendtner er i gang med jagte sin trænerdrøm, og i den kommende tid skal han nyde godt af Kåre Ingebrigtsens erfaringer. Bendtner og Ingebrigtsen kender hinanden aldeles godt i forvejen.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at den tidligere danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner er godt på vej mod en trænerkarriere.

36-årige Bendtner har ikke lagt skjul på, at han har store ambitioner for sin trænerkarriere, og nu har han fået en ny læremester i Kåre Ingebrigtsen

Det er dog ikke første gang, at Kåre Ingebrigtsen og Nicklas Bendtner har samarbejdet. Den danske angriber blev nemlig hentet til Rosenborg i 2017, hvor Ingebrigtsen dengang var træner. Særligt i den første sæson var danskeren flyvende, da han scorede 19 mål i 29 ligakampe. Kåre Ingebrigtsen husker da også perioden med Bendtner som noget helt særligt.

"Det var en fantastisk, at det lykkedes os at få ham til Rosenborg, en af Europas bedste angribere. Jeg synes, at han nok er den bedste spiller, der har spillet i Eliteserien. Og det viste han," siger Kåre Ingebrigtsen til det norske medie NRK.

I dag er Kåre Ingebrigtsen træner i den næstbedste norske række for holdet Ranheim, og her skal Bendtner tage ved lære af sin tidligere træner. 

Den norske Ranheim-træner glæder sig over, at han nu har danskerens viden til rådighed, og han er sikker på, at begge parter kan nyde godt af samarbejdet.

"Han har meget at bidrage med til et trænerteam. Han er også en fyr, der kender mekanismerne i fodbold, i et omklædningsrum, i en gruppe af spillere," siger Ingebrigtsen.

Ranheim ligger i midten af OBOS-Ligaen, som er den næstbedste række i Norge.