Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nürnberg-spiller angrebet i sit eget hjem efter at han "posede" i en Bayern München trøje

Det var disse bannere, der kritiserede Wilson-Sommer ved lørdagens hjemmekamp
Det var disse bannere, der kritiserede Wilson-Sommer ved lørdagens hjemmekampProfimedia
Politiet undersøger et overfald på Nürnberg-spilleren Niklas Wilson-Sommer efter at han lagt et billede op på Instagram, hvor han var iført en trøje fra Bayern München, en af Nürnbergs værste rivaler.

Wilson-Sommers udåd vagte stor vrede hos Nürnberg-tilhængerne, der ved lørdagens hjemmekamp mod Magdeburg havde medbragt kritiske bannere, hvor Wilson-Sommer i den grad fik hårde ord med på vejen.

Ifølge hans klub var Wilson Sommer tidligt lørdag aften offer for et bagholdsangreb foran sin hoveddør, og "et par timer senere" blev han fysisk angrebet. Politiets efterforskning af hændelsen begyndte samme nat.

Nürnberg udsendte også en pressemeddelelse i kølvandet på overfaldet. 

"Natten fra lørdag til søndag var der et fysisk angreb på en af ​​vores U23-spillere. Handlingen er tilsyneladende en reaktion på, at spilleren dukkede op i en Bayern-trøje tre dage tidligere. Billedet blev slettet kort efter offentliggørelsen, og spilleren undskyldte også offentligt."

"Klubben vil aldrig acceptere, at spillere bliver fysisk angrebet. Klubben fordømmer denne adfærd på det kraftigste. Det er absolut uforeneligt med FCN's værdier.