Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Randers-anfører glæder sig til sæsonstart: Jeg har en god følelse omkring holdet

Wessel Dammers ser frem til at komme i gang.
Wessel Dammers ser frem til at komme i gang.Profimedia
Randers skal en tur til Vejle og forsøge at få den bedst mulige start på sæsonen. Den nye Randers-anfører Wessel Dammers har en god fornemmelse forud for premieren trods mange nye ansigter i omklædningsrummet.

Det så skidt ud i sidste sæson for både Randers og Vejle, der begge kæmpede en hård kamp for at undgå nedrykning. Begge hold spillede dog en flot forår og sikrede sig begge en ny sæson i Superligaen. 

Til denne sæson er der dog kommet flere nye spillere til de to klubber, og de har skullet spilles ind på holdet. Hele fem nye spillere er kommet til den kronjyske klub i sommerens transfervindue. Randers FC's nye anfører Wessel Dammers synes dog, at det ser fornuftigt ud med at få de nye spillere ind på holdet.

"Vi har skullet integrere de nye drenge, men jeg synes, at de to sidste kampe har set gode ud, og jeg synes, at de nye gutter ser skarpe ud, og de har gjort et indtryk, så jeg har en god følelse med holdet i øjeblikket." siger Dammers til klubbens egen hjemmeside.

De to sidste træningskampe, som Wessel Dammers nævner, endte også med to sejre over henholdsvis Arka (2-1) og Hansa Rostock (3-1), hvor blandt andet den nye angriber Florian Danho kom på tavlen i begge kampene. 

Træningskampene har givet holdet selvtillid, og Wessel Dammers tror da også på, at det kan give tre point i sæsonpremieren.

"Vi ser rigtig meget frem til kampen søndag. Vi har set en del videomateriale på Vejle. I og med at de også har fået en masse nye spillere, så er det altid svært at sige hvor de forskellige hold står ved sæsonstart, men vi har forberedt os så meget, vi kan på kampen, og vi går selvfølgelig efter sejren."

Randers har måske også god grund til at glæde sig til kampen. I sidste sæson spillede de mod Vejle fire gange, hvor tre af kampene endte med en sejr til kronjyderne, mens det sidste opgør endte uafgjort. 

Kampen mellem Vejle og Randers starter klokken 16, og du kan følge den her.